Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jongens pupillen 5e van Brabant

Geplaatst op maandag 10 september 2012 om 10:00 uur

Op zondag 26 augustus was het dan eindelijk zover. De jongens pupillen van Atledo vertrokken naar de Brabantse competitiefinale. Al vroeg in de ochtend reden zij naar Helmond.

De 9 beste atletiekverenigingen uit Brabant nemen deel aan deze finale. De jongenspupillen van Atledo deden allemaal erg hun best en er zijn dan ook meerdere persoonlijke records behaald deze dag.

Bij de C-pupillen  behaalde Stijn Mahieu maar liefst 2 PR’s. Hij sprong 90 cm hoog en gooide de bal 12,87 meter ver. Finn Lodders behaalde een PR van 95 cm bij hoogspringen. Bij de B-pupillen behaalde ook Chuck Pols  een PR met hoogspringen, hij sprong 1,10 meter. Finn Hultermans behaalde 2 PR’s. Hij liep in  een zeer snelle tijd van 7,29 seconden de sprint. En behaalde met balwerpen 18,11 meter.

Ook de A-pupillen hebben erg hun best gedaan.  Zo behaalde Phill Pols met 9,26 meter bij kogelstoten bijna zijn PR. Ruben Bogers behaalde een PR  van 7,30 meter bij kogelstoten. Luuk Waars behaalde een mooi resultaat bij de sprint. Hij sprintte in 9,69 seconden en ook dat was een PR. Timo van Dongen deed het ook goed en behaalde 2 PR’s . Hij sprintte in 9,86 seconden de 60 meter en stootte de kogel 6,22 meter ver. Jur Lodders behaalde een PR van 1,10 meter bij hoogspringen en behaalde een PR  van 5,85 meter bij kogelstoten. Geert van Krevelen evenaarde zijn PR van 1,15 meter bij hoogspringen.

Het was een leuke en zeer sportieve dag. En ondanks het weer, het regende nagenoeg de hele dag, heeft iedereen hele mooie resultaten geboekt. Op het einde van de dag vond de prijsuitreiking plaats. Ze  hebben een 5e plaats behaald. Een prima resultaat. Goed gedaan jongens !!!!  Ook alle trainers bedankt !!!  Zonder jullie sportieve inzet waren de jongens nooit zover gekomen.