Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

8 van Atledo 15-04-12: Uitslag, verslag en foto's

Geplaatst op maandag 16 april 2012 om 18:48 uur

De uitslag en de foto's van de trimloop 8 van Atledo van afgelopen zondag 15 april staat online.
 

Op zondag ochtend stonden ruim 50 lopers aan de start voor het bekende rondje trimbos, aansluitend met het rondje om de Kanovijver. Voorheen werd deze trimloop georganiseerd door Trimgroep Dongen en ondertussen hebben al veel lopers ooit dit parcours gelopen.

De laatste jaren is dit overgenomen door Atledo. Het is een parcours waar alles in zit. Verhard, onverhard en een paar steile klimmetjes in het zand. Kortom een loopje dat zwaarder is dan een gemiddelde wegwedstrijd.

Iedereen had de mogelijkheid om maximaal 5 rondes te lopen, maar kon na elke ronde besluiten om te finishen. De editie was gelukkig een stuk droger dan 2 jaar geleden.  Het was wat fris maar het bleef droog. Onder het genot van een beker koffie of thee bleef iedereen achteraf nog wat napraten waardoor ook de laatste lopers met applaus werden binnengehaald. Tussen de regels door hoorde je dat iedereen het leuk vond dat juist deze trimloop weer werd gehouden. Voor de organisatie de reden om aan deze opzet een vervolg te geven in 2013.

De eerstvolgende activiteit vanuit de Trim Organisatie Commissie is “de Bruggenloop”. We zien iedereen daar graag terug of mogelijk eerder op 1 van de vele activiteiten die de komende maanden staan te gebeuren bij Atledo.

Voor de statistieken hierboven nog de gelopen tijden van de deelnemers aan “de 8 van Atledo”.

Namens het TOC

Johan Jacobs