Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo weer trainers en wedstrijdleiders rijker

Geplaatst op donderdag 22 maart 2012 om 12:43 uur

Vrijwilligers zijn één van de belangrijkste pijlers binnen een vereniging. Trainers en juryleden vallen daar zeker onder.

Atledo is sinds kort weer een drietal gecertificeerde trainers rijker. Willem Heijboer, Daan van Krevelen en Leanne van Krevelen hebben na een aantal cursusdagen in Oosterhout het Diploma Assistent Pupillentrainer behaald. Zij zijn al direct ingezet en geven al training aan onze technische atletiekgroepen.

Om wedstrijden te organiseren zijn juryleden nodig. Die variëren in functies van algemene juryleden die de meting verrichten bij de technische onderdelen, juryleden tijdwaarneming die de juiste tijd klokken op de looponderdelen en scheidsrechters die kennis hebben van het wedstrijdreglementen en er voor zorgen dat alle onderdelen goed afgewerkt worden. Daarboven heb je ook nog de functie wedstrijdleider, de persoon met de rode band die het tijdschema verzorgt en verantwoordelijk is voor al het reilen en zeilen van een wedstrijd.

Atledo beschikt nu over drie nieuwe wedstrijdleiders in de personen van Johan Flipsen, Tim Schellekens en Jan Trommelen. In een curcus die op onze eigen vereniging werd gehouden zijn zij na een aantal cursusdagen en een heus examen geslaagd voor hun diploma Wedstrijdleider.

Atledo is blij met deze nieuwe groep trainers en wedstrijdleiders.