Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Regiokampioenen gehuldigd Meerkamp-Indoor-Circuit

Geplaatst op maandag 12 maart 2012 om 16:56 uur

REGIOKAMPIOENEN ATLEDO GEHULDIGD VOOR HET MEERKAMP-INDOOR-CIRCUIT MIDDEN-BRABANT.

Dit jaar een nieuwe opzet waardoor de concurrentie nog groter was. Dit omdat ook deelnemers van buiten de regio mochten deelnemen en dat trok sterke atleten van buiten af aan om mee te doen.

Dat Atledo veel talenten heeft blijkt uit de vele hoge plaatsingen in dit circuit. Op 11 maart werden, na de VIJFDE  indoorwedstrijd bij AV Spiridon in Rijen waarin alle kampioenen van Atledo,  hun positie weer eer aandeden , de prestaties beloond met mooie bekers.

Phill Pols die zich na 4 wedstrijden al Regio-kampioen mocht noemen, werd ook in deze wedstrijd beloond met een eerste plaats. Hij mocht de hoogste plaats op het podium bemannen en kreeg een mooie beker.  Hij wist ook vorig jaar, als eerste jaars A-pupil, dit kampioenschap al op zijn naam zetten. Voor Chuck Pols bleek na de vorige wedstrijd al dat hij tweede in het Regio-circuit zou eindigen in het klassement bij de B-pupillen jongens en is dat dan ook gebleven en kreeg een leuke beker. Datzelfde geldt ook voor Marjolein Bogers bij de C-pupillen meisjes. Zij eindige ook vandaag op een tweede plaats en ook voor haar was er een beker.  Anne de Jong raakt op een puntje na haar derde plaats kwijt en werd vierde.

Ook voor Cas Blakenburg die ook al na de vorige wedstrijd het  Regio-kampioenschap bij de D-junioren op zijn naam mocht zetten, beloond met de beker voor Regiokampioen. Helaas kon hij er, door een blessure, deze keer niet bij zijn. Scott Pols  was ook heel trots, want ook hij ontving een beker omdat hij de derde plek kon behalen in het circuit.


van links naar rechts: Chuck, Marjolein, Phill, Scott en Cas


Julian Heijkant scoorde ook nu weer een mooie eerste plaats bij de Specials. Hij had ook deze keer  mooie scores  en  heeft zich geplaatst als Regio-kampioen. Ook hij eindigde vorig jaar als eerste. Ook voor hem een beker. Zijn broer Jorrit bleef een mooie tweede plaats bemannen  en mocht op het podium in een leeftijdscategorie hoger.

Joanne van Gestel mocht net als Julian een mooie beker in ontvangst nemen voor de eerste plaats bij de meisjes Specials als Regiokampioene. Zij was de enige deelneemster in een rolstoel die bij de wedstrijden deelgenomen heeft.

 
van links naar rechts: Jorrit, Joanne en Julian