Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Talenten nu al in de prijzen bij indoorcircuit

Geplaatst op maandag 5 maart 2012 om 11:52 uur

Nu al zijn er meerdere REGIOKAMPIOENEN atletiek in het MEERKAMP INDOOR CIRCUIT MIDDEN BRABANT.

Afgelopen zondag  werd in de vierde indoorwedstrijd  voor atletiek gestreden voor deze  plaatsingen bij ACW in Waalwijk.

Voor Phill Pols  staat nu al vast dat hij zich Regiokampioen mag noemen bij de A-pupillen. Er is nog een wedstrijd te gaan maar met al drie keer een  eerst plaats is hij niet meer te verslaan. Ook vorig jaar mocht hij als eerste jaars A-pupil dit kampioenschap al op zijn naam zetten.

Ook voor Cas Blakenburg staat al vast dat hij Regiokampioen is bij de D-junioren met ook al drie keer een eerste plaats.

Voor Chuck Pols staat intussen vast dat  hij een hele mooie tweede plek gaat halen in het Circuit bij de B-pupillen en datzelfde geldt ook voor Marjolein Bogers bij de C-pupillen. Voor Anne de Jong nog een mogelijk derde plaatsing. Voor Scott Pols ook een reële kans dat hij de derde positie mag behouden.

OokJulian Heijkant scoorde drie keer een eerste plaats en heeft zich geplaatst als Regio-kampioen. Ook hij eindigde vorig jaar als eerste. Zijn broer Julian zal de tweede plaats mogen behouden bij een leeftijdscategorie hoger.

Op 11 maart is de vijfde en laatste wedstrijd in Rijen en zullen de prijsuitreikingen plaatsvinden