Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Prijsuitreiking Regio 13 cross klassement

Geplaatst op maandag 27 februari 2012 om 11:00 uur

Op vrijdagavond 24 februari trokken een aantal pupillen en junioren naar Tilburg voor de prijsuitreiking van het regio 13 crossklassement. Gedurende de winter zijn er een tiental crossen geweest, waar Atledo goed bij vertegenwoordigd is geweest. Het hing een gezellige sfeer bij de prijsuitreiking, die bij Attila werd gehouden. De pupillen waren enthousiast en iedereen, die aan minimaal 5 crossen heeft meegedaan, kreeg een leuke herinnering. Onze jeugd heeft het prima gedaan!!Als beloning kreeg iedereen een flesje AA-Drink en een diploma. Alle jeugd die het podium op mochten kregen een muts en de regiokampioenen een beker en een mooi T-shirt. 

Stijn Mahieu liep voor het eerst crossen  mee. Deed het heel goed en eindigde als 6e in het klassement. Marjolein Bogers  was in het eindklassement C-pupillen meisjes in alle deelnemende wedstrijden 1e geworden en mocht op de hoogste plek van het Podium als regiokampioene. Zij kreeg een mooie beker en T-shirt en muts. Anne de Jong kwam  naast haar op het podium op de tweede plek. Ook zij had het ontzettend goed gedaan en bij alle wedstrijden waar ze deelgenomen had een mooie tweede plek vergaard. Haar zusje Roos de Jong (mini-pupil) liep ook prima en werd dertiende.

Chuck Pols was in het eindklassement bij de B-pupillen jongens in alle wedstrijden eerste geworden. Hij was regiokampioen in zijn categorie en mocht daarvoor op het podium. Kreeg een mooie beker en  T-shirt. Bij de meisjes B-pupillen werd Lian Soijer zevende met 7 gelopen wedstrijden  en Susan Lodewijks negende.

Phill Pols en  Ruben Bogers  werden als A-pupillen  jongens samen zevende. Zij streden bijna alle wedstrijden vlak bij elkaar.  Geert van Krevelen eindigde op de zeventiende plaats. Bij de meisjes heeft Desirée Trommelen 8 crossen gelopen en dat leverde haar de elfde  plaats op. Anne Lodewijks is elfde geworden. Joyce Verhoef werd hoe goed ze ook haar best deed 19e. Verena Pos liep ook goed en werd 23e en Anne Lodewijks werd na 6 gelopen wedstrijden 25e.

Bij de junioren zeker goede resultaten. Bij de junioren D eindigde Jelle de Roon helaas net op de vierde plaats.  Werd in de crossen vaak 3e of 4e Er was een sterke concurrentie bij de D-junioren. Scott Pols kreeg zijn diploma voor de 8e plaats. Heeft ook zijn crossen prima gelopen. Ook Xander Mahieu liep goede crossen en werd 11e . Bij de meisjes deed Anne Leemans ook vijf crossen mee en werd 10e .

Nog een deelnemer met  achternaam Pols, ditmaal is het Glenn. Bij de C-junioren. Hij heeft de tiende plaats voor zichzelf opgeëist. Maar een eindje voor hem liep meestal Pim van de Pol. Met een keer een 1e plaats en drie keer een tweede plaats in het crosscircuit, mocht hij ook op het podium en had de gedeelde 2e plaats. Erg goed! Bij de meisjes heeft Indy Flipsen  super haar best gedaan voor de derde in het eindklassement. Zij had drie keer een 2e plaats en meerde keren een derde plaats gehaald bij de crossen.

De jongens junioren B hebben hard gewerkt. Martijn scoorde bij de meeste wedstrijden een 1e of 2e plaats en was alle wedstijden aan de start te vinden. Hij werd 2e in het eindklassement en  mag trots zijn met deze stek. Ook voor hem een beker en een muts.Wouter Stokkermans was bij acht cross aan de start te vinden. Hij liep ook heel goed en eindigde als 6e in het klassement.

De A-junioren van Atledo mocht Menno van Eersel  de prijs ontvangen voor de 2e plaats. Kon helaas op de avond  zelf niet aanwezig zijn, maar toch een mooi verdiende beker met vijf crossen die meetelden. Er  waren ook korte crossen die niet meetelden voor het circuit, maar waar hij wel aan deelnam. Robin Flipsen werd met vijf 1e plaatsen en enkele 2e plaatsen zich Regiokampioen noemen. Ook voor haar een beker, T-shirt en muts.                                                                                      

In het verenigingsklassement is Atledo als derde geëindigd voor het verenigingsklassement van de pupillen en junioren.

Dit omdat alle punten van alle atleten die aan crossen deelgenomen hebben meetellen. Ook deelnemers die maar enkele wedstrijden meedoen of leden die vanwege blessures geen 5 crossen hebben gelopen, tellen wel mee voor de punten voor de vereniging. Bij meer deelname is er nog meer kans om hoger te kunnen eindigen in het klassement!!!

De Senioren en Masters van Atledo hebben eveneens veel crossen gelopen, en het zijn de masters, die de punten en prijzen hebben binnengehaald. Bij de senioren nam alleen Mariska Kimenai deel met 4 crossen. Helaas telt ze voor het eindklassement voor zichzelf daardoor niet mee. Heeft wel een mooie resultaten behaald.

Bij de Mannen 35+ hebben Rene van Strien en Albert de Rooij en Hans Lodewijks de punten binnen gehaald. Zij werden respectievelijk 8e, 9e en 11e. Anton Bogers liep 4 wedstrijden.

Bij de mannen 45+ is het een Atledo onderonsje geworden met respectievelijk 
Johan Jacobs op de 6e plaats, Johan Flipsen 7e en Gerjan Diepstraten 9e, Ad Embregts  10e , Thomas Bernard 11e , Frank van de Akker 13e, Frits van der Velden 15e . Voor allen toch een leuke en gezellige strijd   

Hens Koreman liep voor de Mannen 55+ en werd 3e. Dus ook voor hem een podiumplaats. Ad de Jong croste voor de mannen 60+ en eindigde als 2ein het circuit.

Als vereniging zijn ook de senioren en masters  vanwege alle goede prestaties als derde uitgekomen! Met twee derde plaatsen voor  Atledo als vereniging in het crosscircuitklassement kunnen we zeggen dat we het goed doen. Er wordt dus prima gelopen.Gefeliciteerd! met de behaalde prestaties, en waardering voor iedereen, die mee heeft gedaan.

Crossen is zelfs in weer en wind een hele leuke bezigheid, waar je voor elke deelname op zich al trots op mag zijn.

Foto's