Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

UITSLAGEN: ATLEDO cross 12 februari

Geplaatst op zaterdag 11 februari 2012 om 15:10 uur

UITSLAGEN
 

De Atledo Cross was de laatste van deze winter in de serie van Regio Midden Brabant. Vooraf werd aangekondigd, dat het parcours is aangepast om het voor de toeschouwers leuker te maken. En gezien de reacties is dat ook prima geslaagd!  Het publiek in de Woeste Zee, waar het parcours omheen liep, zag de atleten meerdere malen voorbij komen, waardoor er flink aangemoedigd kon worden. De sfeer was prima, ondanks de kou; gelukkig was er volop thee, koffie, soep en broodjes warme worst beschikbaar om weer op te warmen.

De Atledo Cross Clubkampioenschappen zijn hiermee ook afgerond, waarbij een eigen klassement is opgemaakt van de beste prestaties door de winter heen per categorie. Veel blije gezichten, die met een verdiende gouden, zilveren of bronzen plak op het podium mochten komen. Maar we nemen sowieso ons petje af voor iedereen die de crossen met veel enthousiasme heeft gelopen!

Na deze laatste cross kunnen we ook de balans opmaken van de regio, en Atledo scoort daar enorm goed. Maar liefst tien podiumplaatsen zijn verdiend door onze jeugdige en oudere atleten! Het waren vooral de junioren en de masters, die met veel enthousiasme massaal veel crossen hebben gelopen.

Dat resulteert in een derde plaats bij de pupillen en junioren, die samen een klassement vormen en ook een derde plaats bij de categorie senioren en masters.

We nodigen je uit om op www.regio13.nl te kijken voor alle resultaten. Met hierbij de opmerking, dat ALLE deelnemers de punten vergaard hebben, het zijn niet alleen de podiumlopers. Wel vallen natuurlijk die atleten op, die alleen maar eerste plaatsen hebben gelopen; die noemen we even: Chuck Pols en Marjolein Bogers.

Op 24 februari is de prijsuitreiking van dit klassement vanaf 19.00 uur in de kantine van Attila in Tilburg. Iedereen is hiervoor uitgenodigd!