Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atletiek ook voor Verstandelijk Beperkten

Geplaatst op woensdag 4 juni 2008 om 00:24 uur

Atletiekvereniging Atledo gaat in juni beginnen met een trainingsgroep voor mensen met een verstandelijke beperking uit Dongen en omgeving.
 
Doelstelling:              
Het aanbieden van de mogelijkheid tot (buiten) sporten in de eigen gemeente. Tevens wordt er een mogelijkheid gecreëerd om door middel van de sportvereniging meer te integreren in de Dongense maatschappij.

Voordelen:                
Atletiek is een individuele sport, maar er wordt op een leuke manier in teamverband getraind. Het is leuk, gezellig en goed voor de gezondheid.

Indeling trainingen: 
De bedoeling is om met vijf tot tien personen te starten onder begeleiding van 3 trainers. Natuurlijk zijn er altijd meer mensen welkom. Leeftijd is niet belangrijk, per persoon zal er worden bekeken wat de beperking is en hoe we dit in de training in kunnen passen. We zullen beginnen met een aantal proeftrainingen op vrijdagavond van 19 tot 20 uur. Deze zullen plaatsvinden in de maand juni en dan zal er in het nieuwe seizoen met trainingen op reguliere basis gestart worden.
 
Lijkt het je leuk en  wil je eerst een kijkje nemen?? Dat kan!!!
In de maand juni organiseren we een aantal proeftrainingen op de vrijdag avond van 19 tot 20 uur. Zij zullen plaatsvinden op het terrein van Atledo in Dongen. Het adres is Hertog Janstraat 41 in Dongen. Deze trainingen zullen doorlopen tot het einde van het seizoen en zijn geheel kosteloos.
 
Ben je geïnteresseerd om bij Atledo te komen sporten?
Mail dan naar 1 van de onderstaande adressen en voorzien je van verdere informatie die je nodig hebt. Bellen kan natuurlijk ook altijd!

Jannie Okkerman                                           Lars Okkerman
Julianastraat 141 Dongen                            Europalaan 321 Tilburg
0162-313433                                                   06-14490403
Jannie.okkerman@home.nl                         L.Okkerman@student.fontys.nl