Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Vacature: Juryleden !!!

Geplaatst op maandag 23 januari 2012 om 19:37 uur

Ook zo genoten als toeschouwer van de Atledo-Indoor op 15 januari in de Salamander? Dan zijn je ook vast de juryleden opgevallen die de atleten begeleid hebben op alle onderdelen. De juryleden zijn ouders van deelnemende atleten, atleten of trainers die een paar uur tijd hadden en mensen die het leuk vinden om te doen. Al deze vrijwilligers dragen de atletieksport en Atledo een warm hart toe.

Het jurykorps kan wel wat uitbreiding gebruiken en daarom roepen wij op om ook een steentje bij te dragen.

Als jurylid kun je mee helpen wedstrijden zoals de Atledo-Indoor maar ook de komende Altedocross in de Duiventoren of de bekende Dwars Door Dongen in goede banen te leiden.

Aspirant-juryleden krijgen een cursus van de Atletiekunie zodat je de werkzaamheden goed voorbereid kunt aanvangen. Ervaring of geen ervaring met wedstrijden, na deze cursus beschik je over een solide basis en maak je deel uit van een team van enthousiaste vrijwilligers.  

De cursus van de Atletiekunie krijgt ieder jurylid, wil je je bekwamen in het starten of tijdregistratie zijn daar ook mogelijkheden toe.

Als jurylid kun je zelf bepalen welke wedstrijden je zou willen jureren. Gaat je voorkeur uit naar hardlopen of meer naar technische atletiek of ben je een keer bezet, er zijn geen verplichtingen.

Mocht je na het lezen van bovenstaand stukje  vragen of interesse hebben. Stuur dan een mailtje naar juco@atledo.nl of bel Jan Trommelen op 0162-322615