Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo team wint Tweestedenloop

Geplaatst op dinsdag 3 juni 2008 om 00:11 uur

Het Atledo team van Discus Dierenshop Leo van Riel is winnaar geworden van de bedrijvenloop van de Tweestedenloop gehouden op zondag 1 juni in Tilburg/Waalwijk.

Het was voor het Atledo team van Discus Dierenshop Leo van Riel de vijfde keer dat ze aan de Tweestedenloop mee deden. Hierbij lopen ze in het klassement van de bedrijventeams waarbij een team van minimaal 3 en maximaal 5 lopers de afstand van 10 Engelse mijlen lopen (ca. 16 kilometer). De snelste drie tijden van het team worden opgeteld en meegenomen in het eindklassement. Daarbij wordt er gestart nabij het Tweesteden ziekenhuis in Waalwijk en de finish is bij de Tilburgse vestiging van het ziekenhuis.
In dit voor hen lustrum jaar deden ze daarom ook met 5 teams mee.

Na diverse jaren op de tweede plaats te zijn geëindigd is het hen dit jaar dan toch gelukt om op de eerste plaats te finishen. Het team bestaande uit Leo van Riel, Bert de Roon, Rene van Strien, Albert de Rooy en Carel Hesselberth wonnen de loop met in totaal bijna 2 minuten voorsprong op de nummer 2. De overige teams van Discus Dierenshop Leo van Riel werden respectievelijk 7e, 8e, 14e en 15e.
De weergoden waren dit jaar de teams gunstig gestemd. De zon brak gelukkig pas na de loop echt goed door zodat het tijdens het lopen niet zo warm en benauwd was. Na afloop hebben de teams nog een klein feestje gebouwd om de overwinning te vieren en ze kijken al weer uit na volgend jaar om weer mee te doen.


Alle vijf de teams van Discus Dierenshop Leo van Riel