Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Oliebollentraining / Estafettemarathon

Geplaatst op donderdag 24 november 2011 om 17:55 uur

Oliebollentraining zoals vanouds
Al jaren is er bij Atledo een oliebollentraining om het jaar gezellig met zijn allen af te sluiten .Weer of geen weer het gaat altijd door evt. aangepast en verkort.

Nadien fijn samen zijn in de kantine onder het genot van warme chocolademelk en vers gebakken oliebollen, om nog wat na te keuvelen .

De mensen die al lang lid zijn van Atledo weten nog dat er zeker 80 tot 100 lopers kwamen uit alle groepen en werd er veel gelachen om de pasjes op het juiste moment te maken.

Hadden we vroeger een ervaren voorganger die zeer muzikaal was, de laatste jaren verzorgt Josien Greenwood dit en zitten we weleens naast de maat, maar dit mag de pret niet drukken.

Samen komen we er wel uit.

Dus namens het bestuur nodig ik iedereen uit om deel te nemen aan de Oliebollentraining op 31 december 2011 om 9.30 uur op het Atledo terrein.

 _________________________________________________________________________________

Oliebollenestafettemarathon wordt Midzomernachtestafettemarathon
De afgelopen vier jaar heeft Atledo op één van de laatste zaterdagen van het jaar met veel succes de Oliebollenestafettemarathon georganiseerd. Een evenement waar inmiddels velen ieder jaar naar uit kijken. Maar omdat we dit jaar in de laatste weken geen geschikte zaterdag voor het evenement kunnen vinden (i.v.m. oudjaarsdag, kerstavond en een cursus waardoor de accommodatie niet beschikbaar is) wordt de estafettemarathon verplaatst naar de zomer van 2012.
 
Dus zeker geen afstel, maar een verplaatsing en daardoor een nieuwe uitdaging voor de organisatie en de deelnemers. We maken het eerste lustrum vol met een nieuw evenement op oude leest geschoeid in een ander jasje en dan onder een nieuwe naam de Midzomernachtestafettemarathon. De exacte datum moet nog bepaald worden, maar reken maar ergens op medio juni 2012. Dus geven we iedereen nog zes maanden extra de tijd om door te trainen en zich ook creatief voor te bereiden op een avondwedstrijd om nooit te vergeten.