Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

JUBILEUM ATLEDO 30 JAAR, info-avond op 17 november

Geplaatst op dinsdag 25 oktober 2011 om 20:25 uur

2012 is voor Atledo een jubileumjaar. Op 30 augustus van dat jaar viert de vereniging haar 30-jarig bestaan en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De eerste plannen zijn gesmeed om in de periode rondom de oprichtingsdatum enkele grote jubileumactiviteiten te organiseren.

Net als bij het 25-jarig jubileum willen we een speciale familiedag met feestavond aanbieden voor de eigen leden. De tweede uitdaging is om een groot wedstrijdweekend te organiseren, dat toegankelijk is voor atleten van alle leeftijden uit heel Nederland. De mensen die al wat langer lid zijn, kunnen zich misschien nog de Nationale Grasbaanspelen herinneren die we in 1996 op de eigen accommodatie georganiseerd hebben voor ca. 1.000 atleten en begeleiders. Een dergelijk kunstje willen we in 2012 gaan evenaren gecombineerd met mogelijk andere onderdelen.

U snapt wel dat we voor het uitvoeren van onze ambitieuze plannen een grote groep vrijwilligers nodig hebben, die voorafgaand aan en tijdens de jubileumfestiviteiten hun bijdrage willen leveren.

Speciaal voor geïnteresseerde leden staat er op donderdag 17 november om 20.00 uur een informatiebijeenkomst gepland in het clubgebouw. Tijdens deze avond kunt u meedenken over de invulling van de activiteiten en kunt u aangeven in welk taakgebied u mogelijk actief zou willen zijn. 

Begint het bij u al een beetje te kriebelen? Meld u dan aan voor deze informatieavond via jubileum@atledo.nl of stop het aanmeldstrookje in de brievenbus bij Schoolsticht 27.

We hopen u graag op 17 november te ontmoeten.

Met feestelijke groet van de jubileumcommissie: 

Jeroen Farla, Berry Schellekens, Thomas Bernard, Michel Sanders en Tom Dalenberg