Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Medailles en prestaties in Den Bosch en Deurne

Geplaatst op maandag 10 oktober 2011 om 13:20 uur

Op zaterdag 8 oktober gingen drie pupillen van Atledo naar Den Bosch voor een pupillenwedstrijd. Ze namen met zijn drieën vijf medailles mee naar huis.

Chuck Pols ging bij de C-Pupillen een spannende competitie in met onder andere de Brabants kampioen 2011. Hij benaderde hierbij zijn PR-s en werd derde. Op het onderdeel lange afstand van 600 meter, ging het ook aardig, ondanks de natte atletiekbaan. Hij bleef mooi achter de Brabants kampioen en werd tweede. Voor hem mooie podiumplaatsen en de bronzen en de zilveren medaille.

Chuck met twee medailles en diploma

Phill Pols had ook last van de kou en het soms erg natte weer. Geen PR’s maar wel een mooie wedstrijd op alle onderdelen. Hij mocht twee keer de hoogste podiumplek bezetten en kreeg dan ook twee gouden medailles.

Phill twee keer bovenop het podium

Jelle de Roon kwam speciaal voor de lange afstand. Na een lange blessure liep hij vorige week een mooie tijd van 3.19.8 min. Vandaag alweer sneller en een tijd van 3.18.5 min. Hij kwam ook op het podium en ontving hiervoor de zilveren medaille.

Jelle blij met tijd en medaille

Voor de Junioren gingen Glenn en Scott Pols op zondag  9 oktober naar de wedstrijd in Deurne bij LGD. Het verliep rustig, maar soms werden de onderdelen onder barre omstandigheden gedraaid. Regen en kou belette hen niet. Scott behaalde een nieuwe PR bij discuswerpen naar 14.91 meter. Hij mocht in de finale meedoen bij verspringen en werd vijfde.

Glenn ging op alle vier de onderdelen de finalerondes in. Hij werd derde op het onderdeel discuswerpen. Bij verspringen werd hij zesde met een mooie PR. Het onderdeel speerwerpen  werd een uur later gestart dan gepland en de regen kwam met bakken uit de lucht. Glenn liet zich niet storen en werd eerste op dat onderdeel met 33.36 meter.

Glenn springt nieuw PR bij het verspringen, broertje Scott kijkt op de achtergrond mee