Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

UPDATE Singelloop, WINST voor Atledo

Geplaatst op maandag 10 oktober 2011 om 13:00 uur

UPDATE 10 oktober: Atledo team pakt WINST !!
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het team van Thebe, bestaande uit lopers van Atledo, in Breda tijdens de Singelloop toch eerste geworden. Het team wat eerste was geworden, Delek, heeft de organisatie laten weten dat zij onterecht als winnaar uit de bus zijn gekomen. Eén van hun lopers was namelijk uitgestapt, maar is wel over de finishlijn gelopen, waarmee zijn tijd dus geregistreerd werd. Dit betekent dat het team bestaande uit Johan Jacobs, Jos van Gils, John Marijnissen, Albert de Rooij en René van Strien alsnog eerste is geworden. In 2010 was dit team bij de bedrijvenloop bij de 15 km ook als eerste geëindigd.

bericht 3 oktober
De Singelloop, afgelopen zondag 2 oktober, in Breda was zeer gezellig en druk. Duizenden recreatie, prestatie- en professionele lopers deden er aan mee. Onder een brandende zon deden veel Atledoërs mee aan de 26e Bredase Singelloop.

De straten van de binnenstad stonden vol toeschouwers, de straten waren prachtig versierd en vele orkestjes zorgen voor een optimale sfeer. Net als bij de Tilburg Ten Miles hadden veel leden van Atledo weer een uitnodiging van Thebe ontvangen.

Bij de bedrijvenloop over 15 km werd het team van Thebe bestaande uit, Johan Jacobs, Jos van Gils, John Marijnissen, Albert de Rooij en René van Strien knap tweede. Tijdens de Tilburg Ten Milles op 4 september werd dit team ook al tweede bij de bedrijvenloop.


Albert de Rooij in actie