Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Goede resultaten bij Atletiekwedstrijd Eindhoven

Geplaatst op zondag 18 september 2011 om 10:28 uur

Een klein groepje atleten ging aan de start bij Eindhoven atletiek op zondag 10 september.

Marjolein Bogers, Chuck Pols waren paraat als C-pupillen en  Ruben Bogers en Phill Pols als 1e jaars A-pupillen.  Voor de D-junioren deden Sam van de Pol ,Scott Pols en Glenn Pols  mee en Pim van de Pol als C-junior. Ze startten deze wedstrijd  met veel plezier. Het weer zat mee, ondanks de regenachtige voorspelling.

Marjolein ging voluit op de 600 m en verbeterde haar eigen clubrecord  met 7,5 sec  en zette een tijd neer van 2.25,22min. Op de meerkamp gin g het wat minder maar eindigde toch op een mooie twaalfde plaats. Ze deed mee als mini-pupil tussen de c-pupillen. Chuck liep een recordtijd voor hemzelf op de 600m met een tijd van 2.14.50 min. Werd hiermee tweede en ontving de zilveren medaille. Op de meerkamp ging de sprint wat minder en op de andere onderdelen benaderde hij zijn PR. Werd vierde .

Ruben en Phill gingen op de meerkamp als een speer. Phill alle onderdelen dicht bij zijn PR en werd eerste en Ruben kwam met  zelfs met een mooie PR bij verspringen, op de tweede plaats . Beiden werden beloond met respectievelijk  de gouden en zilveren medaille. Op de 1000m liep Ruben een mooie tijd, maar werd helaas vierde. Phill liep gelukkig weer eens als vanouds en mocht de tweede gouden medaille in ontvangst nemen.

Sam van de Pol  mocht in de finale meedoen met kogelstoten en werd met een mooie afstand van 8,18 m de vijfde plek te behalen. Op het onderdeel Hoogspringen, scoorde Scott een PR met 1.30 m en werd achtste. Glenn lukte het net niet om 1.40 te halen, maar werd toch 4e op dat onderdeel.

In de finale 80m Horden mochten Sam, Glenn en Scott allen deelnemen. Glenn kwam in de finale beter uit en met een mooie PR verbetering van 0,6 sec mocht hij op het podium en kreeg de bronzen medaille.

Op het onderdeel discus werpen voor Scott net geen verbetering voor zichzelf, maar Sam haalde wel een PR in de finale. Kwam als zesde uit op de lijst. In diezelfde finale gooide Glenn tweemaal de discus ongeldig, maar in de laatste worp liet hij zich niet kennen en maakte een nieuwe  PR van meer dan 3 meter. Werd vijfde op dat onderdeel. Sam liep ook de 1000m voor D-junioren. Hij liep ondanks erg veel kramp in zijn bovenbeen, de wedstrijd toch uit.

Pim van de Pol deed mee aan discus, 100 m sprint. Hij werd tweede op het onderdeel hoogspringen, goed voor een zilveren medaille. Op de 800 m bijna dezelfde tijd als zijn PR en ook goed voor een zilveren medaille.