Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Leden in de prijzen bij baanwedstrijd van Scorpio

Geplaatst op maandag 5 september 2011 om 20:34 uur

Zaterdag 3 sept werd de wedstrijd gehouden onder zeer warme omstandigheden. Het zonnetje stond helder aan de hemel. Voor Atledo waren er twee A-Pupillen en een aantal junioren aan de start.

De wedstrijd begon voor veel deelnemers met het onderdeel sprint. Hier liet Atledo zich van de beste kant zien.

Maxime Beverwijk bij de A-Pupillen eindigde op de sprint  als eerste in haar serie. Ook bij kogel stond ze bovenaan. Op de 1000 meter kreeg ze helaas veel last van haar voet en moest uitstappen. Jammer genoeg miste ze daardoor haar eerste podiumplaats voor de meerkamp en haar zus nam de gouden medaille in ontvangst. Geert van Krevelen gooide een mooie PR met de kogel. Op de 1000 meter liep hij achteraan, maar liet een hele mooie sprint zien op de laatste 400 meter en werd hierbij flink aangemoedigd door het publiek.

Ook Scott Pols bij de 80 meter sprint als eerste in de serie bij de D-Junioren met een flinke PR  en Sam van de Pol eindigde met een mooie tijd. Daarna werd Cas Blakenburg eerste in de serie met Glenn Pols en Niels Verheugd vlak achter hem.

Bij kogelstoten ging Cas Blakenburg aan de leiding met een nieuwe PR van 10.07 en werd eerste op dat onderdeel. Glenn Pols werd derde. Niels, Sam van de Pol en Scott eindigden vlak achter hen met allemaal eeen PR. Bij verspringen ook Atledo aan de leiding met Cas als eerste met 4.26 meter. Als tweede Scott met 4.12 meter en Niels als derde met een PR van 4.08 meter. Op het onderdeel discus weer goed prestaties. Cas 21.28 meter Glenn een mooie PR en ook  Scott een PR.

Bij de meisjes D-Junioren scoorde Indy op de looponderdelen.Op het onderdeel 600 meter een PR en werd vijfde en op de sprint ook een leuke PR Dominique Beverwijk haalde op de meerkamp drie PR’s en kwam net naast het podium uit op een vierde plaats.

Nenah van Eijk belande op een leuke tiende plaats op de meerkamp en de achtste op de 600 meter met ook drie nieuwe PR’s.

Bij de jongens C-Junioren minder tegenstand. Er waren maar vijf deelnemers op de meerkamp, waarvan vier jongens van Atledo. Cas van Eersel gooide een mooie nieuwe afstand op de discus. Martijn Flipsen een PR op de kogel naar en op het  sprintonderdeel. Pim van de Pol  en Sybren Altena konden hen niet te snel af zijn al 1e jaars C-junior. Maar behaalde mooie resultaten. Op de 600 meter allen een PR.

Als laatste was  de prijsuitreiking aan de beurt.

Bij de A-Pupillen meisjes werd  Maxime Beverwijk eerste en kreeg een gouden medaille.

Ook bij de D-Junioren jongens ontving Cas Blakenburg de gouden medaille  voor de eerste plaats. Glenn Pols kreeg  de bronzen voor de derde plaats omgehangen. Bij de C-Junioren werd Martijn Flipsen tweede en Cas van Eersel eerste. Dus ook voor hen beide een medaille mee naar huis. Op de 600 meter ook voor beide een medaille.