Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Junioren veroveren brons en zilver op Brab.Kamp.

Geplaatst op maandag 20 juni 2011 om 12:07 uur

Tijdens de Brabantse kampioenschappen die op 2e pinksterdag in Best werden gehouden hebben Atledo C-Junioren drie podiumplaatsen veroverd. Cas van Eersel behaalde zilver op kogel met een persoonlijk record van 12.74 meter. Daan van Krevelen stootte ook een persoonlijk record en ging met een afstand van 12.22 meter naar een bronzen medaille. Ook op het onderdeel discuswerpen mocht Daan een bronzen plak in ontvangst nemen. Met speerwerpen haalde hij net het podium niet. Cas deed ook mee aan de onderdelen 100 meter, waarop hij 14e werd en met verspringen werd hij  elfde.

Ook bij de C-Junioren dames was Atledo vertegenwoordigd Cathelijn Peeters liep een prachtig tijdop de 600 meter. Zij finishte in 1:46,75 wat goed was voor een zevende plaats. Ook op het onderdeel hink-stap-sprong eindigde Cathelijn ook op een keurige zevende plaats met een afstand van 9,69 meter.

Enkele weken eerder werden de Brabantse Kampioenschappen Meerkamp gehouden in Gemert. Ook hier scoorde Atledo prima. Eerstejaars D-Junior Sam van der Pol eindigde als achtste. Tweedejaars D-Junior Lekan Dalenberg werd tweede. Eerstejaars C-Junior Pim van der Pol vinden we terug op een negende stek. Tweedejaars C-Junior Cas van Eersel werd derde. Zijn jaargenoot Daan van Krevelen was ook op medaillekoers, maar moest geblesseerd afhaken. Cathelijn Peeters haalde bijna 3000 punten, wat goed was voor een vijfde plaats. Bij de mannen masters werden Frits van der Velden en Alex van Krevelen respectievelijk tweede en derde.