Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

In memoriam: Sanne Bleekendaal

Geplaatst op maandag 13 juni 2011 om 22:01 uur

Afgelopen zondag heeft ons het haast onwerkelijke bericht bereikt dat jeugdlid Sanne Bleekendaal is overleden. Ruim een jaar geleden heeft Sanne via SchoolSport kennisgemaakt met de atletieksport en onze vereniging. Het beviel haar zo goed dat ze besloot lid te worden. Ze heeft een aantal maanden veel plezier gehad bij Atledo tot ze in oktober 2010 helaas ziek werd.

Sanne heeft heel dapper alle chemo’s ondergaan. Het ging allemaal voorspoedig tot op een bepaald moment de chemo’s hun werk helaas niet meer deden. Sanne heeft nog een paar hele mooie maanden gehad en heeft genoten van alle verrassingen die vrienden, familie en bekenden voor haar in petto hadden. Zo is ze onder andere nog over het Atledoveld gevlogen waarop heel groot “Sanne” stond geschreven. Ook heeft ze onlangs nog een speciaal Atledo-shirt ontvangen met haar eigen naam erop.

Ondanks dat we Sanne slechts een korte periode hebben mogen meemaken, hebben we haar leren kennen als een superstoere en dappere meid, die de strijd helaas veel te jong heeft verloren. Sanne is 9 jaar geworden.

Wij wensen haar ouders en zusje heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

Namens het bestuur, alle trainers, kinderen en groepsbegeleidster van de pupillen