Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

In memoriam: Wim Koster

Geplaatst op woensdag 20 april 2011 om 22:23 uur

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze trainer en lid Wim Koster. Zoals degenen die Wim kennen al wisten is enige tijd geleden bij hem kanker geconstateerd. Op dat moment was het al uitgezaaid. Wim heeft nog behandelingen ondergaan, waaronder chemokuur, maar dit heeft niet meer mogen baten. Ondanks dat we voorbereid waren op het einde kwam dit slechte nieuws nog verrassend snel. Zaterdag 16 april jl. is hij op 63-jarige leeftijd rustig ingeslapen.

Wim en Ans kwamen kwam in 1995 naar Dongen en in 2000 werden zij lid van Atledo. Al het jaar daarop werd Wim trainer en dat zou hij blijven totdat zijn ziekte het niet meer toeliet. Voordat Wim bij Atledo kwam was hij jarenlang lid van PAC en in de jaren tachtig en negentig was hij er ook al trainer. Daarnaast deed hij nog veel ander vrijwilligerswerk bij PAC, waaronder kantinemedewerker, redactielid en organisator van de lange afstand clubcompetitie en trainingsweekenden. Voor al deze activiteiten is Wim door PAC benoemd tot erelid.

Bij Atledo gaf Wim training op de maandagavond aan de uurgroep. Zelf liep hij jarenlang op woensdag en zaterdag. Met Ans wandelde hij veel en graag. Wim was niet iemand die gauw op de voorgrond trad. Hij kon in stilte van de kleine dingen genieten. Ondanks zijn baan in Den Haag bleef hij ruim negen jaar trainer bij Atledo. Wij zijn blij voor de inzet en trouw die hij al die jaren heeft getoond en we zullen een goede trainer en aimabel mens moeten missen.

De uitvaart vindt zaterdag 23 april as. om 10.00 uur plaats in de H. Hubertuskerk aan de Vaartweg 108 te Dongen-Vaart. De crematieplechtigheid volgt om 12.00 uur in aula 2 (Atrium) van het crematorium te Tilburg aan de Karel Boddenweg 5.

Wij wensen zijn vrouw Ans en hun kinderen sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur en leden Atledo