Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Ouder-Kind wedstrijd 3 april

Geplaatst op vrijdag 25 februari 2011 om 10:46 uur

Beste Ouders/verzorgers,

Een vraag voor jullie. Wie zou er beter zijn in atletiek? Een groep ouders of een groep pupillen? Lastige vraag, maar er is een manier om erachter te komen.

We hebben namelijk een ouders/pupillen wedstrijd!! 

Hierbij strijden ouders en pupillen tegen elkaar een pupillen wedstrijd. U loopt dan samen met uw kind alle onderdelen (bal/kogel, ver, sprint en 400 meter) af. De juryleden houden alle resultaten bij en de groep die gemiddeld meer heeft, wint natuurlijk. Maar ja, wie zal dat zijn? 

Ervaar zelf eens hoe leuk en uitdagend een wedstrijd kan zijn!! En dat ook nog eens lekker dichtbij. Geef u op voor deze wedstrijd!!!  Hij is 3 april a.s. op het Atledo terrein. Het zou fijn zijn als u om 12.30 uur aanwezig te voor de warming-up. Aanmelden kan bij Carmen Bogers, groepsbegeleidster pupillen.

Tot dan,
Ouder/kind wedstrijdcommissie,
Tim S, Tim G en Alex

 
Beste pupillen, 

Wil jij ook eens laten zien hoe goed je nu bent of wil je zelfs lekker je ouders inmaken tijdens een wedstrijd? Dan heb je nu de kans. We hebben namelijk bij Atledo voor alle pupillen en ouders een ouder/pupillen wedstrijd!! Dan ga je samen met je vader of moeder alle onderdelen  (ver, bal/kogel, sprint en 400 meter) af. De prestaties worden bijgehouden door de jury. Er wordt dan gekeken welke groep gemiddeld de meeste punten heeft gehaald. (De pupillen natuurlijk!!) 

Je krijgt sowieso een diploma  en misschien zelfs de wisselbeker!! Dus geef je op samen met je vader of moeder!! Aanmelden kan bij Carmen Bogers, groepsbegeleidster pupillen.

De wedstrijd is op zondag 3 april op het Atledo terrein. Het zou fijn zijn als jullie om 12.30 uur aanwezig te voor de warming-up.

Tot dan,
Ouder/kind wedstrijdcommissie,
Tim S, Tim G en Alex