Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jongeren scoren goed bij Indoor in Dordrecht

Geplaatst op dinsdag 15 februari 2011 om 21:14 uur

Lekan Dalenberg en Glenn, Scott, Phill en Chuck Pols waren de deelnemen aan de indoor bij Regio Dordrecht Atletiek. Het werd een mooie strijd tussen alle deelnemers. Het was een gezellig maar ook lange dag, met 250 pupillen en D-junioren.
 
Chuck Pols werd 4e door op alle onderdelen goed te scoren en behaalde een PR op de 50 m sprint. Had daarmee de tweede plek op dat onderdeel. Helaas met zijn totale resultaat net naast het podium.
 
Phill Pols behaalde als 1e jaars A-pupil de 2e plaats en mocht een mooie beker in ontvangst nemen.
Hij verbeterde zijn sprinttijd op de 60 m door  1,35 sec sneller te zijn dan de vorige keer. Was blij met het goede eindresultaat, want het verschil met de nummer 1 was maar 13 punten.
 
Scott Pols had gekozen voor de sprinttweekamp en 60 m horden. Hij liep 2 PR’s. Op de 50 m was zijn resultaat zelfs een 0,5 sec sneller dan zijn vorige PR. Hij werd 2e en ontving de zilveren medaille. Met horden liep hij ook een recordtijd en werd 3e. Dus ook hiervoor een medaille, dit keer een bronzen.
 
Glenn Pols en Lekan Dalenberg deden mee met de meerkamp 2e jaars en 60 m horden. Glenn liep op de sprint ook 0,5 sec sneller dan zijn vorige PR en ook stootte hij de kogel naar een nieuwe afstand van 8.04 m. Daar was hij blij mee, want zijn doel was, om boven de 8 m te stoten. Hij werd 7e. Ook op horden ging het heel goed en liep 0,5 sec van zijn oude PR af. Hij werd hiermee 9e. Totaal goed voor 3 PR’s.
Lekan wilden graag de 1.61 m hoogte springen, maar dat lukte net niet, wel een mooie PR met een hoogte van 1,56 m. Door zijn goede resultaten belande hij op het podium en ontving de beker voor de 2e plaats. Op horden liep hij de snelste tijd van 10 sec rond. Werd hierbij 1e en kreeg een gouden medaille.
 

Al met al namen ze weer veel bekers en medailles mee naar huis.