Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jeugdcommissie actief !!

Geplaatst op woensdag 14 april 2010 om 15:15 uur

De jeugdcommissie is actief bezig om nieuwe ideeën uit te proberen en oude ideeën een nieuw leven in te blazen. Hierbij gaan vier ‘oudere’ jeugdleden ons helpen, Wouter Maas (D junior), Nikki Verhulst (C juniore), Cas van Eersel (C junior) en Robin Flipsen (B juniore). Als je ooit ideeën heb om samen met de Atledo jeugd te doen, vertel ze aan hun! Dan gaan wij proberen om dit te doen voor jullie.

Het eerste idee gaat gelijk van start! Voor en na de training zie je je eigen trainingsgroep heel kort om te kletsen, (tafel)voetballen, darten en daarna weer naar huis te gaan. Het zou leuk zijn om elkaar vaker te zien en rustig een spelletje te kunnen spelen, kletsen, of voetballen bijvoorbeeld en dan zonder een training.

En uiteraard is de kantine daarvoor een mooie locatie! Dus vanaf nu, voortaan elke eerste vrijdag van de maand, is de kantine een jeugdhok voor elk jeugdlid van Atledo, maar natuurlijk ook voor de oudere junioren en de senioren/ masters! Om gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes spelletjes te spelen binnen, voetbalplaatjes ruilen, een film te kijken op groot scherm, buiten te voetballen, of wij hebben een activiteit voor jullie in elkaar gezet. Je hoeft niet perse op Atledo te zitten, je mag je buren of klasgenootje ook meenemen. We hebben speciaal voor jullie heel veel spelletjes voor jong en oud in de kast gezet bij Atledo. Je mag ook je eigen spel meenemen voor die avond. Of als je een oud spelletje heb wat je niet meer speelt mag je dat ook meenemen en achterlaten, andere kinderen vinden dit nog wel leuk om te spelen.

Je hoeft je niet op te geven voor deze avonden en je mag komen zo laat als je wil en naar huis gaan wanneer je zelf wil. Wel goed afspreken met jullie ouders natuurlijk…

De kantine is op de eerste vrijdag van de maand open van 18.30 uur tot 22:30 uur voor jullie!

      Eerste vrijdag van de maand        
7 mei
4 juni
2 juli
6 augustus (Vakantie)
3 september
1 oktober
5 november
3 december


Groetjes,

De Jeugdcommissie

Bieke Merkx, Michel Sanders en Ralph Jacobs.
Én natuurlijk: Wouter, Nikki, Cas en Robin