Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jeugd naar Utrecht

Geplaatst op maandag 15 maart 2010 om 19:46 uur

Op zondag 14-03-2010 deden zes jeugdleden mee aan de laatste indoorwedstrijd in een door U-track georganiseerde wedstrijd in sporthal Galgenwaard in Utrecht. Er werden weer verschillende PR’s gescoord.
 
Chuck Pols deed als mini mee bij de C-Pupillen en behaalde twee PR’s die gelijktijdig ook als clubrecord gelden. Hij sprong 2.55 meter en bij de sprint verbeterde hij zijn eigen clubrecord. Liep een tijd van 10.16 sec. Bij foam-speerwerpen verbeterde hij zichzelf ook.
Phill Pols (B-Pupil) evenaarde zijn PR bij de sprint. Bij kogelstoten verbeterde hij zichzelf met 21 cm. En werd hiermee eerste op dat onderdeel. Hij behaalde de vierde plaats.
Ook bij A-Pupil Sam van de Pol ging het erg goed. Hij was erg blij met een PR bij verspringen. Hij sprong een afstand van 3.49 meter. Dat was 18 cm verder. Ook bij kogelstoten ging het erg goed en stootte daarmee 8.35 meter.
A-Pupil Scott Pols liep een zeer snelle tijd op de sprint en evenaarde zijn eerdere PR. Hij stootte de kogel 28 cm verder en had daarmee een PR. Bij verspringen landde hij zover dat hij bijna zijn PR evenaarde.
Bij de D-Junioren verliep alles ook heel goed.
Pim van de Pol behaalde drie PR’s. Hij maakte bij verspringen reuzensprongen die allemaal veel verder waren dan zijn eerdere PR. De verste sprong kwam uit op 3.96 meter. Ook bij hordelopen verbeterde hij zich en had een PR van 12.43 sec.
Bij kogelstoten belande de kogel op 10 cm verder en had ook daarmee een PR op 5.86 meter.
Glenn Pols deed het ook erg goed. Liep een PR op horden met een tijd van
13.14 sec. Hij liet de kogel 13 cm verder landen en had daarmee ook een PR. Afstand was 6.80 meter.
En hij sprintte een tijd van 9.8 sec. en had daarmee ook drie PR’s.
 
Alles bij elkaar zeer goede resultaten. Het was weer een geslaagde leuke dag.