Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Drunense Duinenloop 7 maart

Geplaatst op maandag 8 maart 2010 om 10:38 uur

Deze mooie loop wordt al jaren door de lopers van Atledo bezocht, dit jaar zo rond de 40 / 50 lopers. Men kan deelnemen aan verschillende afstanden o.a. een scholierenloop, 6 km, 10 km. en een halve marathon.

De halve marathon wordt vaak gebruikt als een testloop door de mensen die aan het trainen zijn voor de marathon in april. De route loopt door het natuurgebied van de Drunense duinen, dat vandaag was overgoten met een heerlijk zon en af en toe een stevige koude wind tegen, waar we allen even extra moesten werken. Dit jaar heeft men zowel de route als het tijdstip voor de start veranderd wat wel even wennen was voor al die lopers die al jaren deelnemen. De route was weer erg mooi we hebben weer mooie nieuwe plekjes ontdekt, want lopen is ook genieten van de omgeving.
De sfeer was als vanouds erg gemoedelijk.Het leuke van deze wedstrijden is dat je vaak de zelfde lopers tegen komt waarmee je door de jaren heen een lopers contact hebt op gebouwd.

Je ziet elkaar één á twee keer per jaar en je maakt een praatje, hoe het afgelopen seizoen is geweest, je wenst elkaar succes, en zie je elkaar na de wedstrijd dan ben je benieuwd wat die ander gedaan heeft. Ook de lopers van Atledo zijn benieuwd naar elkaars prestaties en vaak gaan ze ook in groepen naar de wedstrijd en hebben samen getraind. Verschillende lopers hebben vandaag een PR gelopen, Proficiat. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij.

Uitslagen van de Drunense Duinenloop kunt u hier vinden, typ bovenaan in de zoekbalk Dongen of Atledo in om uitslagen van alle Dongense/Atledo leden te vinden.