Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bijzonder goede prestaties van Atledo in Oss

Geplaatst op maandag 8 maart 2010 om 10:20 uur

Drie sportieve atleten hadden nog voldoende energie om deel te nemen aan de laatste indoorwedstrijd van dit seizoen die afgelopen zaterdag 6 maart werd afgewerkt in Oss.
 
Allereerst kwam onze kersverse sportman van het jaar 2009 Lekan Dalenberg in actie. Deze D-junior sprong wederom over een hoogte van maar liefst 1.35 mtr. De 40 meter liep Lekan in de snelle tijd van 6.4 sec. Beide resultaten waren die dag de beste in zijn categorie. De kogel stootte Lekan deze dag naar 6.96 mtr. Uiteindelijk belandde Lekan op een verdienstelijke tweede plaats en mocht aan het einde van de dag de zilveren medaille naar huis nemen.
 
Ook twee C-junioren Jordi van Schijndel en Cas van Eersel waren deze dag in een uitstekende vorm. Samen zorgden ze deze dag voor vier persoonlijke records. Cas liep de 40 meter in een tijd van 6.0 sec en Jordi liep deze afstand in een tijd van 6.2 sec. Voor beiden was dit een nieuw persoonlijk record. Jordi stootte de kogel naar 7.40 mtr en Cas liet zien dat hij op dit onderdeel deze dag ver boven iedereen uitkwam en stootte de kogel zelfs naar 9.59 mtr. Voor beide atleten was dit opnieuw een verbetering van hun persoonlijke record. Jordi sprong hierna nog over een hoogte van 1.30 mtr en Cas passeerde de lat nog eens over 1.40 mtr. De goede prestaties van deze kanjers zorgden dan ook voor mooie podiumplaatsen. Jordi mocht de bronzen medaille naar huis nemen en Cas ging er zelfs met de gouden plak vandoor.