Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Prijsuitreiking Regio 13 cross klassement

Geplaatst op dinsdag 2 maart 2010 om 10:47 uur

Op vrijdagavond 26 februari trokken een behoorlijk aantal pupillen en junioren naar Tilburg voor de prijsuitreiking van het regio 13 crossklassement. Gedurende de winter zijn er een tiental crossen geweest, waar Atledo goed bij vertegenwoordigd is geweest.
Het was een gezellige boel bij de prijsuitreiking, die bij Atilla werd gehouden. Maar o zo druk, dat je soms zelfs niet eens op de grond stond. De pupillen waren dolenthousiast en iedereen, die aan minimaal 5 crossen heeft meegedaan, kreeg een leuke herinnering. Onze jeugd heeft het prima gedaan!! Je moest wel aan minimaal 5 crossen meedoen en natuurlijk proberen voor de ander aan de finish zien te komen.

Chuck Pols was in het eindklassement bij de C-pupillen jongens net vierde geworden. Hij doet reuze zijn best, maar die derde stek mocht er voor hem niet zijn. Daan van
’t Hoenderdaal behaalde de negende plaats.

Broer Phill Pols had succes bij de B-pupillen jongens. Voor hem wel het podium en wel de tweede stek. Ruben Bogers mocht hier de vijfde plaats voor zijn rekening nemen. Geert van Krevelen eindigde op de elfde plaats. Bij de meisjes heeft Joyce Verhoef 7 crossen
gelopen en dat leverde haar de achtste plaats op. Anne Lodewijks is elfde geworden.

Bij de Jongens A-pupillen was Jelle de Roon de pechvogel met de vierde plaats in het eindklassement. Scott Pols nam uiteindelijk de achtste stek voor zijn rekening.
Sam van der Pol is minder een loper, maar petje af, dat hij het wel doet. Voor hem dan toch een goede prestatie op de 22e plaats. Voor Quirijn van Dongen geldt hetzelfde. Verdienstelijk bijna alle crossen gelopen met aan het einde een 24e plaats. Bij de meisjes vinden we Anne Leemans terug op de 11e plaats. Net voor Maxime Beverwijk op de 14e plaats.

Bij de junioren zeker goede resultaten. Bij de junioren D vinden we Pim van der Pol op de derde plaats.
Helaas voor Sijbren Altena, die met Pim menig duel uitvecht met resultaten die dan ook dicht bij elkaar liggen. Voor Sijbren een net zo verdienstelijke vierde plaats. Alweer iemand met de achternaam Pols, ditmaal is het Glenn. Hij heeft de elfde plaats voor zichzelf opgeëist. Bijna alle crossen gelopen. Erg goed! Bij de meisjes heeft Indy Flipsen haar best gedaan voor de zevende plaats in het eindklassement. Dominique heeft wat minder crossen gelopen en kwam daarmee uit op de zeventiende plaats.

De jongens
junioren C hebben hard gewerkt. Martijn zakte tijdens de laatste cross terug van de tweede naar de derde plaats door een ongelukkige einduitslag. Maar hij mag trots zijn met deze stek. Cas van Eersel kampt met wat knie-problemen, maar is toch gegaan voor vijf crossen. Een zevende plaats is dan zeker mooi. Jordi van Schijndel is diens vaste maat en niet verwonderlijk, dat hij dan ook op de achtste plaats te vinden is.

De B-junioren van Atledo hebben een onderonsje uitgevochten om de tweede, derde en vierde stek. Een zekere Enno Kivits van DAK was te sterk voor hen, maar met drieën streden ze om de andere plaatsen. Robin Bayens was een beetje het slachtoffer, omdat hij vijf crossen heeft gelopen
en de anderen meer dan dat, zodat die dan automatisch beter uitkomen. Voor Robin de vierde plaats. Wilfred Altena is uiteindelijk de snellere loper op de langere afstand, dus hij werd tweede en voor Menno van Eersel de derde plaats. Gefeliciteerd! Hier is hard om gestreden.

In het verenigingsklassement is Atledo als vierde geëindigd,
deels omdat de allereerste cross helemaal niet bezocht is, daar die samenviel met ons kamp. Hier had anders zeker meer ingezeten. Een vierde plaats is natuurlijk niet slecht.

De Senioren en Masters van Atledo hebben eveneens veel crossen gelopen, en het zijn de masters, die de punten en prijzen hebben binnengehaald.
Bij de Mannen 35+ heeft Anton Bogers genoten van de crossen en terecht, want met een tweede plaats in het eindklassement heeft hij uitstekend gepresteerd.

Tiny Rutten en Joke van Gils zijn trouwe lopers bij de crossen. Zij zijn dan ook beiden terug te vinden in de einduitslag op de vijfde en zesde plaats.

Bij de mannen 45+ is het een Atledo onderonsje geworden met respectievelijk 
Johan Flipsen, Luud Rutten, Hens Koreman en Kees Pijnenburg op de plaatsen drie t/m zes !!  Kees Vermijs hoort bij de groep 55+, waar hij vijfde is geworden. Als hij blessurevrij was gebleven, had er zeker meer in gezeten.

Als vereniging zijn we vanwege de goede klasseringen als tweede uitgekomen!
Er wordt dus prima gelopen door Atledo. Gefeliciteerd! met de behaalde prestaties, en onze waardering voor iedereen, die mee heeft gedaan. Crossen in de winter is immers een leuke bezigheid, wat onze atleten goed in de gaten hebben gekregen