Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo goed in beeld bij verkiezing sportman 2009

Geplaatst op vrijdag 12 februari 2010 om 10:19 uur

Niet één, niet twee, maar drie atleten van onze vereniging zijn genomineerd bij de verkiezingen tot sportman, sportvrouw of sportploeg van her jaar 2009.

Mark Schellekens was Sportman van het Jaar bij de jeugd over het jaar 2008; ondanks blessures staat hij nu wederom tussen de genomineerden, dankzij zijn Brabantse titel voor de Meerkamp.

Maar hij is niet ons enige jeugdlid! Want ook Lekan Dalenberg is genomineerd. Ook hij is in zijn klasse Brabants Kampioen geworden op de Meerkamp. Daarnaast heeft Lekan een groot aantal wedstrijd gewonnen in het jaar 2009. Grote progressie is er door hem geboekt, waardoor hij zijn nominatie voor Sportman van het Jaar in de jeugdcategorie zeker verdiend heeft.

Niet alleen de “jonkies” zijn in beeld, want bij de senioren is Sjef Schellekens tot een nominatie gekomen door een aantal klinkende overwinningen bij o.a. de Internationale Warandeloop in Tilburg, de Zevenheuvelenloop bij Nijmegen en de grote Mastbos Cross in Breda. Maar de klap op de vuurpijl was natuurlijk de derde plaats op de NK Cross.

Of ze de felbegeerde titel zullen winnen is voor ons allen de vraag, maar wij feliciteren hen alvast met hun welverdiende nominatie! De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op dinsdag 23 februari in het gemeentehuis van Dongen.

Namens het bestuur van Atledo.