Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Junioren en Pupilllen naar ís-Hertogenbosch

Geplaatst op maandag 1 februari 2010 om 22:47 uur

Zondag 31 januari 2010 hebben de Pupillen en D-Junioren meegedaan aan een Indoorwedstrijd bij O.S.S.-Volo in ’s-Hertogenbosch.
’s Morgens was de wedstrijd voor de Pupillen. Van de A-Pupillen hebben
Nenah van Eijk en Sam van der Pol aan deze wedstrijd meegedaan en goed gepresteerd.
Nenah haalde een zesde plaats (hoog 1.20 meter, sprint 6.5 sec., kogel 4.75 meter).

Sam werd vijfde in het klassement (1.15 meter hoog, sprint 6,5 sec., kogel 8.09 meter).

’s Middags begon de wedstrijd voor de D-Junioren. Glenn Pols, Pim van der Pol en Lekan Dalenberg hebben goed hun best gedaan.       Er werden ook nog wat persoonlijke records verbeterd. Bij de D-Junioren  eerste jaars werd Lekan tweede in het klassement              (sprint 5.6 sec., hoog 1.25 meter, kogel 7.47 meter), Glenn werd achtste (sprint 5.9 sec, hoog 1.20 meter, kogel 6.67 meter).                      Bij de D-Junioren tweede jaars is Pim op de vierde plaats geëindigd (sprint 6.1 sec., hoog 1.25 meter, kogel 5.56 meter).

Ook waren de C-junioren van Atledo goed vertegenwoordigd.
Voor Nikki Verhulst was het inmiddels een jaar geleden dat ze haar persoonlijke record bij het hoogspringen kon evenaren. Deze dag was het dan eindelijk zover en sprong Nikki over een hoogte van 1,15 meter. Ook het kogelstoten ging Nikki goed af en ze stootte de kogel naar 5.83 meter.
Sarah Maguinnes sprong over een hoogte van 1.20 meter en liet daarmee een nieuw persoonlijk record noteren. Voor de eerste keer kwam Sarah uit op de 35 meter sprint. Zij zette meteen een mooie tijd neer van 6.1 sec.
Jelle Kokx evenaarde zijn persoonlijk record op dit onderdeel en liep deze afstand in 6.2 sec. Ook bij het hoogspringen evenaarde hij zijn record en passeerde de lat op 1.25 meter.
Dat het sprinten vandaag bij allen in de benen zat liet ook Robin Mertens zien. Ook hij liet opnieuw een tijd van 5.3 sec. noteren.          Robin stootte de kogel naar een afstand van 7.46 meter
Ook Jordi van Schijndel was snel op deze afstand en liep deze in dezelfde tijd als Robin wat voor Jordi een nieuw persoonlijk record betekende. Deze dag sprong Jordi over een hoogte van 1.30 meter
Ook Cas van Eersel liet van zich horen en sprong over een hoogte van 1.40 meter en Cas liet de kogel neerkomen op een afstand van 9.19 meter. Deze goede prestaties leverden Cas dan ook een podiumplaats op en eindigde Cas op de tweede plaats in het eindklassement.