Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

We gaan bijna op kamp !

Geplaatst op donderdag 22 oktober 2009 om 16:41 uur

In het laatste weekend van oktober aan het einde van de herfstvakantie gaan een kleine 50-tal jeugdatleten samen met hun begeleiders op kamp.

Dit jaar zullen we het weekend van 30/31 oktober en 1 november verblijven in een groepsaccommodatie in Lommel in België! In dit weekend gaan we met alle kinderen samen diverse leuke activiteiten doen in en rondom ons kampeerhuis.

Iedereen kent de leiders wel, voor wie we strijden dit jaar. En zo gebroederlijk als ze normaal tegen anderen strijden, zo fel zullen ze nu tegen elkaar tekeer gaan. De sterren die gaan strijden dit jaar zijn, Obelix; groot en sterk. Asterix; klein, slim en sterk bij het juiste drankje. En natuurlijk Idefix; onnavolgbaar snel en een echte wijsneus. We hebben ze uitgenodigd om op onze kamplocatie voor eens en altijd uit te maken wie nu de beste is van dit trio!

Op vrijdagavond sluit je aan bij jouw held van dit weekend en help je hem het hele weekend op weg om tot de beste van dit trio getroond te worden! Dit jaar is het hele weekend een kampweekend zonder een wedstrijddag tussendoor. Er is dit jaar dus extra veel tijd om punten te scoren voor jouw hoofdpersoon, maar vergis je niet! Je zal vanaf vrijdagavond direct scherp moeten zijn.         

Alle info over het kamp vind je in het KAMPBOEKJE