Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Pupillen bij de Quatro-meeting: 6 april 2008

Geplaatst op zondag 6 april 2008 om 14:21 uur

De jaarlijkse Quatromeeting op 6 april te Waalwijk tussen vier regionale verenigingen (ACW'66 - Waalwijk, Spiridon - Rijen, Scorpio - Oosterhout en Atledo)  zorgde voor een gezellige start van het buitenseizoen. De onderdelen 40/60 meter sprint, verspringen, balwerpen en de 600/1000 meter moesten hierbij afgewerkt worden.
Ondanks de slechte voorspellingen was het prima weer. De zon liet zich vaak zien.

A-pupillen:
Voor Maud v.d. Nieuwenhuijzen was het haar eerste wedstrijd. Ze hield zich netjes staande en eindigde op een tweede plaats. Vooral haar 1000 meter was indrukwekkend deze liep ze in een tijd van 4"18 minuten. Daarop werd ze onbedreigd derde.
Indy Flipsen verbaasde zichzelf, door op de derde plaats te eindigen. Die klassering dankte ze mede aan een scherp persoonlijk record op de 60 meter sprint in een tijd van 10,2 seconden.
Lekan Dalenberg zette een keurige serie met verspringen neer. Het verschil tussen zijn minst verre en verste sprong bedroeg twee centimeter. Hij behaalde uiteindelijk 4,22 meter en dit werd een persoonlijk record. Hij werd eerste.
Niels Verheugd overtrof zichzelf weer op de 60 meter sprint in een tijd van 10,7 seconden. Ook dit werd weer een persoonlijk record.
Pim van der Pol had een persoonlijk record op balwerpen, hij wierp 23,09 meter ver.
En B-pupil Sam van der Pol blijft maar doorgaan met het vestigen van nieuwe PR’s dit keer op de 40 meter sprint in 7,4 seconden en haalde de derde plaats.
Bij de mini pupillen liep Geert van Krevelen een persoonlijk record op de 40 meter sprint, 8,9 seconden was zijn tijd. En ook op het balwerpen, 11,83 meter ver, werd een persoonlijk record voor hem
Voor Anne Lodewijks was het haar eerste baanwedstrijd. Ze leverde heel goede prestaties. De 600 meter liep ze in 3"45 minuten.

 


Maud van den Nieuwenhuizen in haar eerste wedstrijd naar plaats 2