Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jeugdkamp 30/31 oktober en 1 november

Geplaatst op vrijdag 2 oktober 2009 om 11:05 uur

INSCHRIJFFORMULIER

Tijdens het jeugdkamp 2009 reizen we weer af naar België. Dit jaar zullen we het weekend van 30/31 oktober en 1 november verblijven in een groepsaccommodatie in Lommel! In dit weekend gaan we met de hele jeugdafdeling van Atledo samen diverse leuke activiteiten doen in en rondom ons kampeerhuis.

 Iedereen kent de leiders wel, voor wie we strijden dit jaar. En zo gebroederlijk als ze normaal tegen anderen strijden, zo fel zullen ze nu tegen elkaar tekeer gaan. De sterren die gaan strijden dit jaar zijn, Obelix; groot en sterk. Asterix; klein, slim en sterk bij het juiste drankje. En natuurlijk Idefix; onnavolgbaar snel en een echte wijsneus. We hebben ze uitgenodigd om op onze kamplocatie voor eens en altijd uit te maken wie nu de beste is van dit trio!

Op vrijdagavond sluit je aan bij jouw held van dit weekend en help je hem het hele weekend op weg om tot de beste van dit trio getroond te worden! Dit jaar is het hele weekend een kampweekend zonder een wedstrijddag tussendoor. Er is dit jaar dus extra veel tijd om punten te scoren voor jouw hoofdpersoon, maar vergis je niet! Je zal vanaf vrijdagavond direct scherp moeten zijn.         

Inschrijven kost 30 euro. Klik op de link van het inschrijfformulier, print en het uit, vul het in en lever het strookje in bij de kampcommissie.
 

INSCHRIJFFORMULIER