Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Atledo 5e op Brabantse pupillen competitie finale

Geplaatst op maandag 29 juni 2009 om 12:11 uur

Zaterdag 20 juni vertegenwoordigden 12 geselecteerden C/B en A pupillen jongens, Atledo op de Brabantse competitie finale.
Vanuit de salamander vertrokken de jongens met een bus naar Best, om bij Atletiek vereniging GM een sportieve dag tegemoet te gaan.
De vier jongste jongens van het team van Atledo leverde mooie prestaties. Zo sprong Phill Pols een onverwachte maar prachtige hoogte van 1.10 meter bij het hoogspringen en eindigde in totaal op een mooie derde plaats. Dion Trommelen en Geert van Krevelen gooiden keurige afstanden van 17.87 meter en 18.30 meter bij het bal werpen. Ruben Bogers pakte zijn punten op het verspringen en sprong maar liefst een afstand van 3.07 meter.
Tycho van Haarlem en Jelle de Roon vertegenwoordigden de jongens pupillen B. Tycho sprong een persoonlijk record bij het hoogspringen van 1.00 meter. En Jelle sprintte een tijd van 7.4 5seconden.
Bij de A- pupillen werd ook hard gestreden. Lekan Dalenberg werd derde in zijn categorie. Met een mooie sprong bij het verspringen van 4.31 meter verbeterde Lekan zijn PR met 1 cm.
Scott Pols sprong bij dit zelfde onderdeel een mooie afstand van 3.59 meter.
Atledo kan goed springen want Niels Verheugd sprong bij het hoogspringen een hoogte van 1.20 meter en teamgenoot Glenn Pols een hoogte 1.15 meter.
Timo Waars en Sam van der Pol deden hun best bij het kogelstoten met keurige afstanden van 6.75 meter en 6.15 meter.

Aan het eind van de dag werden alle punten bij elkaar opgeteld en eindigde Atledo op een mooie vijfde plaats. Onze jongens hebben het zaterdag allemaal super goed gedaan, met prestaties waar ze trots op kunnen zijn!