Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

2e competitiewedstrijd C-junioren Waalwijk 16-05

Geplaatst op dinsdag 19 mei 2009 om 11:30 uur

De C-junioren van Atledo hadden zaterdag 16 mei de tweede competitiewedstrijd bij ACW'66 in Waalwijk.

De meisjes hadden pech omdat er op het laatste moment uitvallers waren. Hierdoor waren enkele onderdelen onbezet waardoor er veel punten verloren gingen. De meisjes die overbleven hebben zich dan ook extra ingezet.

Robin Flipsen liep de 1000 meter in een mooie tijd van 3.22.25 min. Met de verzuring nog in haar benen moest ze ook nog eens de 80 meter gaan lopen. Door haar volledige inzet liep ze deze afstand in een tijd van 11.71 sec, wat toch nog dicht bij haar persoonlijk record in de buurt kwam.

Ondanks dat Caroline Krijnen lichamelijk niet fit was liet ze bij het verspringen een afstand noteren van 4.27 meter net 7 cm onder haar persoonlijke record.
Leanne van Krevelen stootte de kogel naar 6.35 meter en wierp de discus naar  
4.96 meter.

Maaike van Ginneken liet de kogel neerkomen na 5.65 meter en liet bij het speerwerpen een nieuw persoonlijk record noteren met een afstand van 18.70 meter.
's-Morgens vroeg was Femke Wouters ondanks ziekte toch nog naar Waalwijk gekomen om samen met Robin, Leanne en Caroline de estafette te lopen. Deze liepen zij in een tijd van 47.43 sec.
 
De jongens hadden vandaag gelukkig wel een succesvolle volledige ploeg. De ochtend begon al goed met de estafette 4 x 100 meter. In deze samenstelling zette de ploeg een nieuw record neer van 50.15 sec. Met deze scherpe tijd eindigden ze op dit onderdeel dan ook op de eerste plaats.

Menno van Eersel liep de 800 meter in een mooie tijd van 2.30.44 min. De 80 meter liep Menno in een tijd van 13.50 sec. Beide afstanden waren goed voor een vierde plaats.  Dirk Blom liep de 80 meter in een tijd van 14.26 sec. De kogel stootte Dirk naar 7.69 meter welke afstand maar 9 cm onder zijn persoonlijk record was.

Mark Schellekens liep de 100 meter horden  in een tijd van 14.94 sec wat betekende dat hij de concurrenten op meer dan één seconde achter zich liet en hem dan ook de eerste plaats opleverde. Bij het speerwerpen liet Mark een afstand noteren van 49.15 meter. Ook hier was het verschil met de concurrenten erg groot en leverde hem wederom een eerste plaats op.

De broers Jordi en Thomas van Schijndel waren de kandidaten voor het hoogspringen. Beide broers lieten een nieuw persoonlijk record noteren. Jordi sprong over een hoogte van 1.35 meter en Thomas over 1.50 meter waardoor Thomas op de derde plaats eindigde. Later op de dag stootte Thomas de kogel naar 8.70 meter. Jordi zette bij het discuswerpen opnieuw een persoonlijk record neer en wierp de discus naar 20.35 meter.

Daan de Leeuw  wierp de discus naar 26.32 meter. Deze afstand was goed voor een tweede plaats. Ook het verspringen ging Daan goed af en sprong naar 4.90 meter, net iets onder zijn persoonlijk record, maar was toch goed voor een derde plaats.