Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Hollandse Dag - 4 juli

Geplaatst op woensdag 13 mei 2009 om 15:53 uur

Het recept is bekend: zeskamp, eten, feest en dit alles in Hollandse sferen.
Dit jaar op zaterdag 4 juli !

Deelname is voor alle leden van ATLEDO, broers & zussen, ooms & tantes, opa's & oma's, vrienden & vriendinnen en iedereen die zin heeft in gezellige en uitdagende spellen!

ZESKAMP 14:30u - 18:00u 2 euro
SNELLE VETTE HAP 18:00u - 19:00u 3 euro
FEEST / KARAOKE 19:00u - 01:00u gratis

INSCHRIJFFORMULIER

Natuurlijk zijn de spellen voor jong en oud en heeft elk team een grote kans op de overwinning. Groot en sterk wint niet altijd, het brein telt ook mee. En jeugdig enthousiasme levert uiteraard ook veel punten op! Al ben je jong of oud, je kan dus bij alle spellen meedoen.

Voor het winnende team is er uiteraard een mooie prijs. Wat dit is houden we natuurlijk nog geheim, maar het is natuurlijk in Hollandse sferen.

’s Avonds is er een disco met voornamelijk Nederlandstalige krakers een meezingers. Maar natuurlijk ook wat oude bekende nummers uit binnen en buitenland. En voor de zangers onder ons is er de mogelijkheid om te karoaken. Schroom niet en pak die microfoon in de avond uurtjes.

Het feest is voor iedereen, ook als je overdag niet aanwezig was. Het is uiteraard ook voor de kinderen, hier geldt geen eindtijd voor, dat is aan jullie ouders zelf te bepalen wanneer ze naar huis moeten, of opgehaald worden. 

Opgeven gaat via de inschrijfformulieren die op de bar in de kantine liggen of mail het inschrijfformulier dat je hier op de pagina vindt naar familiedag@atledo.nl, voor 20 juni! Schrijf je individueel in of als team, dan minimaal 6 en maximaal 10 personen. Wanneer je individueel of teams kleiner dan 6 personen inschrijft vullen wij je team aan met andere personen. Kosten op de dag zelf contant afrekenen voor aanvang van de zeskamp!

Mocht je niet mee willen/kunnen doen, we zoeken ook nog vrijwilligers. 
Inschrijven als vrijwilliger gaat ook via het inschrijfformulier

INSCHRIJFFORMULIER

We hopen U zaterdag 4 juli, om 14.30u graag terug te zien op de Atledo accommodatie voor de “Hollandse dag”! 

Groeten,

Albert Verschure, Bieke Merkx en Ralph Jacobs
familiedag@atledo.nl of 06 – 16 84 84 02