Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Winterloop - Prestatieloop

zondag 16 maart 2008

De derde en laatste winterloop van dit seizoen. De trimgroepen strijden om de titel van snelste trimgroep van Atledo. Individuen kunnen op de dag zelf nog inschrijven om maximaal 6 rondes van ca. 1200 meter te lopen. Op deze dag worden ook de prijzen van het Atledo cross clubkampioenschap uitgereikt.

Uitslagen

Uitslagen: Winterloop 2008-03-16.pdf


Wedstrijdverslag

Club-crosskampioenschap van de D-junioren  

 

In het weekend van 16 maart is de laatste winterloop gehouden. Voor de D-junioren een veld van tien deelnemers, het was de finaleloop voor het club-crosskampioenschap.

Om in aanmerking te kunnen komen voor de titel Clubkampioen Cross moest je dit jaar aan de volgende voorwaarden voldoen:
- Deelname Atledo Cross
- 1x Deelname Atledo Winterloop
- 3x Deelname Regio 13 cross
 
De winnaar bij de jongens is Martijn Flipsen. Hij leverde wel een heel bijzondere prestatie. In al zijn wedstrijden eindigde Martijn als eerste van regio 13. Dat deed niemand van Atledo hem na. Daarnaast finishte hij op het NK van twee maart in Rijen op een verdienstelijke vijfde plaats, een uitstekende prestatie voor een eerste jaars D-junior. Zijn eerste plaats is onomstreden. 

 

Tweede en derde werden respectievelijk Tim de Roon en Daan van Krevelen. Een spannende strijd ging daaraan vooraf. Samen met Jordi van Schijndel, Jordy van Gorkum en Cas van Eersel streden zij tot het laatst om het eremetaal. Jelle Kokx en Frank van Dorselaar hielden in deze laatste winterloop ook goed stand.

 

De strijd bij de meisjes is in het voordeel van Cathelijn Peeters beslecht. Zij werd derde van de regio en bij de NK cross op 2 maart zesde van heel Nederland. Een terechte winnares van het club-crosskampioenschap. Als tweede eindigde Funsho Dalenberg en derde is Daniëlle van Gorkum geworden.

 

Opvallend van het crossseizoen was dat er van de D-junioren veel deelnemers waren, wij hopen dat er in het zomerseizoen weer veel vaste deelnemers zijn.


Reageren