Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Indoor

zondag 2 maart 2008

Wat later in het jaar dan normaal werd onze Atledo indoor weer in sporthal de Salamander gehouden. Een van de weinige indoorwedstrijden waar op 1 dag jong en oud zich onderling kunnen meten op de meerkamp. De uitslag en het verslag van de indoor vind u hieronder.

Uitslagen

Uitslagen: Indoorwedstrijd 2008-03-02.pdf


Wedstrijdverslag

Stortvloed aan Persoonlijke Records bij eigen Atledo indoor

Afgelopen zondag werd in sporthal De Salamander de Atledo indoor afgewerkt. Een meerkamp met de onderdelen 35 meter sprint, hoogspringen en kogelstoten voor atleten van alle categorieën. Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd vind je hieronder.

Phill Pols kreeg de zilveren medaille omgehangen bij de pupillen C door zeer te snel te zijn over de 35 meter sprint met 6.6 sec. Dion Trommelen bedwong een hoogte van 0.60 cm en Geert van Krevelen deed precies 8 secondes over de sprint.
Een derde plaats was er voor Naomi Schmid bij de meisjes pupillen C. Joyce Timmermans deed 8.5 sec over de 35 meter. Anne Lodewijks en Kelly Stierman hielden elkaar in evenwicht bij het hoogspringen. Beide sprongen over 0.60 mtr.

Scott Pols was de winnaar bij de JPB door onder meer een snelle tijd op de 35 meter van 6.3 sec. Sam van der Pol had een PR van 4.68 mtr bij het kogelstoten. Max van Eijk sprong over 0.85 mtr heen. Karel Hesselberth sprong 5 cm hoger en liet de lat liggen op 0.90 mtr. Thomas Baeten raffelde de sprint af in 6.9 sec.
B-pupil Noah van Dijk wist over de magische barrière van 1.00 mtr te springen. Nita Dedinca was de sterkste van het hele veld bij het kogelstoten met haar PR-stoot van 4.66 mtr.

A-pupil Lekan Dalenberg won bij de eerstejaars de meerkamp door alle onderdelen te winnen. Niels Verheugd won de bronzen medaille door over de gehele breedte goed te presteren met zijn 3 PR's. Thijs Ots sprong hoger dan ooit tevoren (1.05 mtr) en Glenn Pols wist de 2 kilo zware kogel te laten landen na 5.86 mtr. Menno Ramselaar haalde een PR op de sprint met 7.0 sec. Tweedejaars Pim van der Pol toonde zich een echte krachtpatser, hij stootte de kogel 79cm verder dan zijn eigen record en deze landde na 6.55 mtr. Ruben Binneweg haalde 3 PR's binnen deze dag.

Bij de meisjes A-pupillen had Indy Flipsen een goede dag met 2 nieuwe persoonlijke records waarbij vooral haar kogelstoot van 4.70 mtr een forse verbetering betekende. Anke Leemans was op alle onderdelen beter dan ooit en sprong 0.95 mtr hoog. Ook drie PR's voor Erseka Dedinca met onder meer een flinke aanscherping van haar record hoogspringen met 10 cm naar 1.00 mtr. Meike Haarbosch haalde maar liefst 0.6 sec af van haar record op de 35 meter en finishte na 6.8 sec.

Een goede kogelstoot voor Daan van Krevelen bij de JJD met zijn afstand van 7.37 mtr. Cas van Eersel en Jelle Kokx behaalden zowel op de sprint als op een kogel een PR. Jordi van Schijndel was de snelste Atledoër op de sprint met zijn knappe tijd van 5.9 sec. Kort achter hem finishte Frank van Dorsselaer met precies 6 secondes. Martijn Flipsen stootte de kogel naar 6.47 mtr en Jordy van Gorkum 4.95 mtr, voor allebei de jongens een nieuw record..
Bij de meisjes D was er brons voor Funsho Dalenberg door een goede kogelstoot van 8.16 mtr. PR voor Cathelijn Peeters bij het hoogspringen met 1.30 mtr. Mandy Hendriks was sterk bij het kogelstoten getuige haar afstand van 7.34 mtr. Weer een PR hoogspringen voor Nikki Verhulst met 1.15 mtr hoog. Sofie van Zundert was snel op de 35 meter door deze afstadn af te leggen in 6.3 sec. Daniëlle van Gorkum en Tessa Nolet hadden een onderlinge strijd bij het kogelstoten. Daniëlle won dit met 4.92 mtr voor Tessa met 4.81 mtr.

Persoonlijke record bij het kogelstoten voor zowel Bram Denissen (11.95 mtr) en Mark Schellekens (11.13 mtr). Dit leverde hen respectievelijk een zilveren (Bram) en een bronzen (Mark) medaille op bij de Jongens C. Jorn Sprangers en Daan de Leeuw waren evensnel op de sprint met 5.3 sec. Thomas van Schijndel sprong naar 1.35 mtr hoog.
Hilde van Zundert sprong 1.50 mtr hoog en won zilver bij de MJC. Tessa Trommelen sprintte naar een tijd van 5.4 sec. Caroline Krijnen een hoogte van 1.25 mtr te bedwingen. Vero Dalenberg deed daar nog 5 cm bovenop en sprong 1.30 mtr. Julie Stuit en Leanne van Krevelen waren aan elkaar gewaagd op de sprint. Beiden lieten de tijd stoppen na 6.2 sec. Kelly Baggerman haalde 5.24 mtr bij het kogelstoten.

Bij de B-junioren ging de overwinning naar Dion Schellekens door onder meer een PR te springen bij het hoogspringen met maar liefst 1.85 mtr. Deze zelfde hoogte behaalde Mathijs van Gageldonk en hij werd tweede. Tim Trommelen was een van de snelste op de 35 meter sprint in 5.0 sec. Jesse Pfrommer stootte de 5 kilo kogel voor het eerst over de 10 meter dor 10.12 mtr te noteren.
De MJB ontliepen elkaar niet veel. Zilver was voor Cailin Bruinsma door een snelle tijd van 5.5 sec op de sprint. Jeske Claassen behaalde brons door onder meer 1.40 mtr hoog te springen na een vervelende blessureperiode. Marlou Vissers was dolbij met haar PR kogelstoot van precies 10 meter.

Willem Heijboer werd winnaar bij de A-jongens en verraste iedereen met zijn hoogtesprong van 1.75 mtr. Kort daarachter werd Tim Schellekens tweede en hij stootte bijna een clubrecord bij het kogelstoten met 11.66 mtr. Arne van't Hullenaar haalde wel een clubrecord. Hij was de allersnelste van de dag op de 35 mtr met zijn 4.5 sec. Jordy Pfrommer was tevreden mijn hoogtesprong van 1.60 mtr en tikte de lat tot tweemaal toe net eraf op 1.65 mtr.
Koen Diepstraten was rap op de sprint getuige zijn 5.1 sec en Bart Candel wiepr de kogel 9.27 mtr weg. Het zilver bij de meisjes junioren A was voor Elise Diepstraten door 6.2 sec te doen over de 35 mtr en Donja Laurijsen pakte brons en haalde 7.52 mtr bij het kogelstoten.

Bij de heren senioren pakte Ralph Jacobs de winst en sprong 1.85 mtr hoog. Jeroen Farla werd tweede door zijn kogelstoot van 9.59 mtr. Stijn Rutten was pijlsnel weg op de 35 mtr en haalde een PR met 5.2 sec. Kris Beerens was de sterkste bij het kogelstoten met net geen 10 meter (9.98 mtr). Seniore Esther van Ham was de beste hoogspringster van de dag met 1.55 mtr.

Bij de masters was René Peeters goed op dreef met zijn hoogtesprong van 1.40 mtr. Alex van Krevelen pakte het clubrecord in zijn leeftijdscategorie op de sprint met 5.6 sec. Johan Flipsen in zijn eerste wedstrijd voor Atledo sprong goed hoog door de lat te laten liggen op 1.35 mtr. Bernard Oerlemans won bij de 50+ categorie door onder meer een goede kogelstoot van 10.29 mtr. Gerard van Broekhoven kreeg het brons omgehangen en was snel op de sprint met 5.4 sec. Hans Heesbeen was zeer content met zijn hoogtesprong van 1.00 mtr. Rian Peeters won bij de vrouwen en sprintte naar een clubrecord op de 35 meter met haar tijd van 5.9 sec. Lia Schellekens deed dit eveneens in haar leeftijdscategorie met 6.8 sec. Petra Hendriks viel net buiten het podium en sprong 1.10 mtr hoog.


Reacties

Geplaatst door jea op vrijdag 26 maart 2010 om 17:46 uur

saaaaai slecht hoor mensen!


Reageren