Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop en boeken/rommelmarkt

zondag 28 oktober 2018

Op zondag 28 oktober organiseert Atledo voor de 9e keer op rij de Bruggenloop. Naast de Bruggenloop wordt dit jaar een boekenmarkt en mini rommelmarkt gehouden in de kantine van Atledo.

Uitslagen

Uitslagen: 2018-10-28_brug.xlsx


Wedstrijdverslag

FOTO's

Bij het ingaan van de wintertijd werd voor de 9e keer op rij de Bruggenloop bij ATLEDO gehouden. De weersvoorspellingen waren geheel anders dan verwacht. Met een lekker najaarszonnetje en minder gure wind dan voorspelt waren het aangename omstandigheden om te lopen.

Om exact 09:30 uur begonnen 70 lopers en trimmers aan de uitdaging om minimaal 1 tot maximaal 5 rondes van 2 km te lopen, waarbij de fietsbrug elke ronde 2 keer overwonnen dient te worden. Al met al een pittig rondje zowel voor trimmers als fanatieke wedstrijdlopers.

Net als vorig jaar waren er weer meerdere jeugdleden die met de “oudjes” mee mochten lopen. Zodoende waren alle leeftijdscategorieën zowat vertegenwoordigd.

Nieke, was de eerste die finishte, na een rondje van 2000 meter in iets meer dan 9 minuten. Lucas had de energie als A pupil om zelfs 2 rondjes te lopen en Eva deed vervolgens daar nog een rondje extra bij en liep zo 6km. Toon Kimenai was wederom van de partij en met zijn 77 jaar de oudste deelnemer. Iedereen had zijn eigen uitdaging in het aantal rondjes en/ of tempo.

Ook de senioren en masters van de “Blauwe Bende” lieten zich zien. Zij hadden gisteren al hun wedstrijd gelopen tijdens de Snertcross in Tilburg, maar wilden de Bruggenloop niet ongemerkt voorbij laten gaan.

In de bijlage het overzicht van alle afstanden en gelopen tijden. Belangrijkste blijft om plezier te hebben in het lopen, of dit nu wedstrijdgericht of recreatief is.

De eerstvolgende sportieve activiteit bij Atledo is de Kerstafette op zaterdag 29 december. In groepen van 4 tot 8 personen ligt er dan de uitdaging om een hele of halve marathon te lopen in estafettevorm. Het zijn rondjes van 1200 meter en daardoor zowel voor de jeugd als voor de ouderen te doen. We zien graag zoveel mogelijk Atledo’ers met familie en vrienden tijdens deze laatste activiteit van Atledo in 2018.

Namens de TOC willen ik alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Bruggenloop en boekenmarkt. We hopen dat iedereen er in 2019 weer bij is bij de 10e editie.


Reacties

Geplaatst door Jack Stokkermans op donderdag 1 november 2018 om 13:20 uur

Ik heb 46:07 over 1000 meter gedaan!! Niet slecht


Reageren