Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop en boeken/rommelmarkt

zondag 28 oktober 2018

Op zondag 28 oktober organiseert Atledo voor de 9e keer op rij de Bruggenloop. Naast de Bruggenloop wordt dit jaar een boekenmarkt en mini rommelmarkt gehouden in de kantine van Atledo.

Uitnodiging

Atledo organiseert op zondag 28 oktober voor de 9e keer op rij de Bruggenloop. Deze trimloop wordt gehouden vanuit de eigen accommodatie en is een goede voorbereiding voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen of voor het naderende crossseizoen. Voor anderen is het een mooi testmoment om te kijken hoe het met de conditie is gesteld op een alles behalve vlak parcours.

De maximale afstand is 10 km en bestaat uit 5 rondes van 2 km. Er is een mogelijkheid om na elke ronde te finishen, zodat het voor iedereen op eigen niveau te doen is. Breng je supporters mee die je veelvuldig zien passeren en aan kunnen moedigen.

De start is om 09.30 uur zodat iedereen weer tijdig thuis aan kan sluiten voor het weekend programma.

Voorinschrijven kan via de inschrijflijsten in het clubgebouw. De inschrijfkosten zijn €2,50 inclusief koffie/thee na afloop.

Aansluitend aan de Bruggenloop wordt dit jaar een boekenmarkt met mini rommelmarkt gehouden in de kantine van 10:00 tot 12:00 uur, waarbij je natuurlijk ook van harte welkom bent.

Namens de Trim Organisatie Commissie

Johan Jacobs

Chronoloog

Aanvang Bruggenloop: 09:30u

Boekenmarkt / Mini rommelmarkt: 10:00u - 12:00u


Reageren