Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Jeugdkamp

vrijdag 19 oktober 2018

Jaarlijkse super gezellige jeugdkamp voor alle pupillen en C/D-junioren van vrijdagavond 19 oktober t/m 21 oktober 2018. Dit jaar op natuurdomein de Hoge Rielen, Kasterlee (BelgiŽ).

Uitnodiging

Het jeugdkamp van 2018 komt steeds dichterbij. Op 19 – 20 – 21 oktober zullen we richting de Hoge Rielen gaan om een gezellig weekend te maken met alle pupillen en CD-junioren. We gaan de onderlinge strijd aan bij diverse leuke, spannende en gezellige activiteiten. Een slaapfeestje XL dus dat kan alleen maar leuk zijn.
 
De meeste trainers zijn er ook bij, zij zullen jou het hele weekend begeleiden dus je hoeft niet bang te zijn dat je geen mensen kent! Ook al je vriendjes en vriendinnetjes zullen er bij zijn, dus zorg dat je jezelf inschrijft!
 
Op vrijdag zullen we rond 18:00 uur verzamelen bij Atledo, om daarna naar Kasterlee te rijden. Op zondag zijn de ouders die rijden 's middags weer welkom. Dan zullen we proberen allemaal weer rond 15:00 uur terug bij Atledo te zijn, waar de finale plaats zal vinden. Rond 15:30 uur zal de winnaar bekend zijn en kunnen de verhalen gedeeld worden met iedereen thuis.
 
2 weken voor kamp zal het kampboekje uitgedeeld worden tijdens de training en via het ingevulde mailadres. Daarin is alle informatie te vinden over kamp.
Voor meer informatie kun je bij je trainers terecht, of bij Tim Schellekens: jeugdkamp@atledo.nl
 
Schrijf je hier digitaal in of lever het inschrijfstrookje voor 15 september in bij je trainer. Je kunt de 30 euro per kind overmaken naar NL71 ABNA 0441 7237 99 t.n.v. BGJ Schellekens-Versteeg onder vermelding van de naam van uw kind(eren) of contant samen met het inschrijfbriefje inleveren.
 
Bij Atledo liggen de briefjes, maar hieronder kun je je inschrijven. (INSCHRIJVEN)
 
 


Reageren