Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Specials Event

zaterdag 8 september 2018

Een dag voor specials van binnen en buiten de atletiekwereld. Volledig verzorgd van sportieve activiteit tot avondeten en feestavond.Wedstrijdverslag

Op 8 september was het dan eindelijk zover. Vorig jaar werd al besloten in het kader van het 35e jubileumjaar van Atledo om iets aparts te organiseren voor Atletiek op Maat, samen met andere atleten uit de regio.

Op zaterdag stonden de atleten van Gloria uit Baarle-Nassau, ACW uit Waalwijk en onze eigen groep om 13:30 gereed om te beginnen aan de meerkamp. Na een gezamenlijke gezellige warming up werd de groep in 2en gedeeld en werd er een jurygroep aan de 2 teams toegevoegd.

De opzet was om net als bij de pupillen te werken volgens Athletics Champs, waardoor iedereen evenveel pogingen kreeg bij alle onderdelen.

De groepen begonnen met 60 meter sprint en kogelstoten. Na de pauze werd dit voortgezet met hoogspringen.

Vervolgens nog verspringen en Vortex werpen.

De meerkamp werd afgesloten met de 400 meter. De 1e serie was voor alle leden van ACW en Gloria. De 2e serie was een onderonsje van Atledo, aangevuld met Ruth en Peter. Zij werden beiden tijdens het supporteren zo enthousiast dat ze mee wilden doen.

Het meedoen was en is belangrijker dan het resultaat. Dit geldt in het algemeen voor alle sporters, echter wordt dat bij deze groep nog eens extra benadrukt.  De foto’s laten dat duidelijk zien dat plezier en sporten goed samengaan. Kortom een geweldig leuke middag voor atleten, begeleiders en vrijwilligers. Na afloop waren er onder het genot van een heerlijk buffet, verzorgd door SatehYo (Theo Waars, meteen geluiden dat het heel mooi zou zijn als dit een vervolg zou krijgen in 2019. Eerst nog meer eens even nagenieten en dan kijken wat 2019 gaat brengen.

Namens alle deelnemers van Atletiek op Maat (Marleen, Marjolein, Rachelle, Hans, Collin, Bianca, Christ, Manon, Jorrit en Maaike ) dank aan de Bokse Bikersz D. Zij hebben vorig jaar tijdens het Boktoberfest  geld ingezameld om het Special Event mogelijk te maken.

En natuurlijk nog een bedankje aan alle vrijwilligers, die dit alles mede mogelijk hebben gemaakt. Een middag met leuke herinneringen die we niet snel zullen vergeten.

 


Reacties

Geplaatst door monica snepvangers op vrijdag 22 juni 2018 om 14:37 uur

de inschrijving via atletiek.nu staat op gesloten. Dit geeft veel onduidelijkheid bij de andere verenigingen. Willen jullie die manier van inschrijven weer herstellen?

Geplaatst door Webbeheer op vrijdag 25 mei 2018 om 12:25 uur

Beste Ria, ik heb begrepen dat de organisatie de wedstrijd heeft verplaatst naar 8 september.

Geplaatst door Ria Buinsters op donderdag 24 mei 2018 om 14:17 uur

Is de datum veranderd van deze wedstrijd? Het was toch 23 juni?

Geplaatst door monica snepvangers op vrijdag 18 mei 2018 om 14:59 uur

Hoe kunnen mensen die atleten begeleiden zich opgeven voor het eten en het feest? Wat zijn voor hen de kosten? Van een van de atleten rijdt de parner en er komt ook een trainer mee. Vraagje van de atleten en de trainer van Gloria Baarle Nassau

Geplaatst door Webbeheer op dinsdag 10 april 2018 om 09:26 uur

Beste Monica, het beste is om direct contact op te nemen met de organisatie, hoofdorganisator is de penningmeester.

Geplaatst door monica snepvangers op zondag 8 april 2018 om 08:28 uur

Is er al meer informatie die ik aan de atletiekverenigingen kan sturen? Het is echt tijd om hen te gaan informeren.


Reageren