Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Kerstafettemarathon

zondag 27 december 2015

Een geweldig leuke uitdaging voor iedere hardloper! Op en rond het Atledo terrein gaan we een heuse MARATHON lopen in teamverband. Geweldig om te doen en geweldig om naar te kijken!

Uitslagen

Uitslagen: UitslagKerstafettemarathon2015.xlsx

Reacties

Geplaatst door Dinsdagavondgroep op dinsdag 22 december 2015 om 23:14 uur

Wij doen mee aan de kerstestafettemarathon. De teamnaam is: Dinsdagavondgroep. We zijn met zes personen. Deelnemers: Hans van Bragt, Henk Overeijnder, Thijmen Groenewegen, Martin van Nieuwenhoven, Sabine Broekhoven en Hendrik van Gerwen. Groeten, Sabine Broekhoven

Geplaatst door The 8 team op dinsdag 22 december 2015 om 16:16 uur

We willen ons team "The 8 team" inschrijven voor de Kerstafettemarathon. Het inschrijfgeld is overgemaakt. Groeten Conny Pijnenburg Attila.

Geplaatst door Enola Redering op zondag 20 december 2015 om 23:41 uur

Ik schrijf me in voor de kerstestafettemarathon met het team: De foute kerstmensen. De teamleden (6 c/d-junioren van Atledo) zijn: Iris, Rik, Indy, Imke, Geert en Enola. Het inschrijfgeld wordt overgemaakt.

Geplaatst door L'escargots op zondag 20 december 2015 om 15:16 uur

Inschrijving voor de kerstafettemarathon, Team. L'escargots Nu 4. Deelnemers Hester van Liempt Ingeborg van Liempt Ruud Meeren Jan van Liempt Geld wordt overgemaakt Groet Jan

Geplaatst door Christmas-hangover op zondag 22 november 2015 om 22:13 uur

Hallo, Graag doen wij weer mee aan jullie kerstafettemarathon. Ik zal het inschrijfgeld overmaken en onze teamnaam vermelden. Ons team bestaat sowieso uit 5 personen, worden er maximaal 8. Hebben jullie alle namen van de deelnemers nodig? Groetjes Mariska van Densen (AV Spiridon)


Reageren