Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop & Boekenmarkt

zondag 25 oktober 2015

Zondag 25 oktober aanstaande organiseert Atledo voor de zesde keer op rij de Bruggenloop. Deze trimloop bestaat uit ronden van 2 km. De minimale afstand is 2 km., de maximale 10 km. Na afloop organiseert Atledo ook een boekenmarkt in de kantine.

Uitslagen

Uitslagen: 2015-10-25_bruggenloop.xlsx


Wedstrijdverslag

Een extra uurtje rust vanwege de omschakeling naar wintertijd, de gunstige weersomstandigheden en de aansluitende boekenmarkt zorgden ervoor, dat er op zondagochtend 86 wedstrijdlopers en trimmers aan de start stonden van de jaarlijks terugkerende Bruggenloop.

Dit jaar een grote diversiteit in leeftijden en gelopen afstanden. Om 09:30 uur werd het startsein gegeven door onze jongste vrijwilliger Bram van den Brand. Roxanne La Fors was onze allerjongste deelneemster van de dag. Er deden echter meer jongeren mee, waaronder Milan Kemmeren en Pepijn Wijnen. Zij lieten zien dat je op jonge leeftijd al in staat bent om grote prestaties te leveren.

De familie Kramer had een gezinsuitje bij Atledo gepland en stonden alle 4 aan de start. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze oud gedienden. Louis van Ekkendonk en Hendrik van Gerven. Ze lieten als ruime zestigers zien dat je bij Atledo sportief gezien een lange houdbaarheidsdatum hebt in deelname aan activiteiten. Geertha Hartsuiker was vandaag onze oudste deelnemende dame. Ze kwam wat laat aan de start, maar dat liet haar ongedeerd en 4 minuten nadat de meute al was vetrokken begon ook zij aan haar trimloop. De wedstrijdlopers hebben gisteren hun 1e cross van het nieuwe crossseizoen gelopen. Ondanks deze inspanning was het grootste deel van de groep present bij de Bruggenloop.

Na de finish was er nog ruim voldoende tijd om in de zon wat uit te zweten en na te kletsen. Ook werd er gretig gebruik gemaakt van de ingerichte boekenmarkt in de kantine. Helaas was de klok defect, waardoor het voor de lopers lastig was om tussentijds te meten of ze nog op schema lagen. Namens de TOC willen we alle deelnemers en niet te vergeten alle vrijwilligers bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Bruggenloop.

De eerstvolgende en tevens laatste uitdaging voor dit jaar wordt de Kerstafettemarathon op 27 december aanstaande. We hopen dat je er dan weer bij bent, als deelnemer of vrijwilliger.

Website DongenHomespot maakte een videoverslag, deze kun je HIER vinden.
Foto's gemaakt door Kees Laurijsen vind je HIER terug.


Reageren