Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Kerstestafettemarathon

zondag 28 december 2014

De altijd gezellig groepswedstrijd waarbij je in teams van ca. 6 personen rondjes op en rondom de atletiekbaan aflegt (al dan niet verkleed) in estafettevorm.

Uitslagen

Uitslagen: kerstafettemarathon_uitslag 2014.xls

Reacties

Geplaatst door Johan op zondag 28 december 2014 om 19:32 uur

Heerlijk was het vandaag! Perfect weer en een leuk parcours. Doordat we provisorisch hebben moeten denken, hebben we het parcours moeten verleggen. En tsja, het lijkt niets, maar toch 60 meter te lang gemaakt. Het lijkt niets, maar 36 x 60 mtr is een hoop. Daardoor is de poging om het parcoursrecord te verbeteren om zeep gegaan, maar ondanks dat waren de winnaar van het Runboys PH zeer tevreden met hun prestatie! Zij namen namelijk de wisselbeker mee naar huis, nadat de MilaTroopers die tweemaal hadden mogen bewonderen. Zij eindigden nu als tweede. Het team met de mooiste naam waren de Party Animals en het team met de leukste outfit dat was het team : Wok en Woll. Leuk uitgedost in het chinees met een menukeuze op de rug. Nummer 51 al weten we niet welk gerecht dat eigenlijk was.... Het geheel is perfect gelopen. De uitslagen staan erop. Alvast wel een foto van de winnende outfit ploeg op facebook. Meer foto's volgen nog... Prettige jaarwisseling en heel graag tot volgend jaar!

Geplaatst door Johan op zaterdag 27 december 2014 om 16:56 uur

Is iedereen er morgen klaar voor ??!! wij wel !!! Parcours is wel wat gewijzigd, want het befaamde bosje was verdronken en dat kan morgen een ijsbaan zijn. Nu hebben we het parcours van nog steeds 1170 mtr zichtbaar gemaakt voor iedereen. Ook fijn nietwaar ?! Graag tot morgen! Neem voldoende sokken mee, want koude en natte voeten... die kans "loop" je wel....

Geplaatst door Johan op dinsdag 14 oktober 2014 om 12:28 uur

ik weet niet waar die andere datum staat, maar het is de 28e, zoals op het evenementenkalender aangegeven. met dank voor je vraag !

Geplaatst door Fred Soomers op dinsdag 7 oktober 2014 om 12:17 uur

Leuk dat jullie weer een estafettemarathon gaan organiseren. Dat is ons vorig jaar goed bevallen. Vorig jaar heb ik meegedaan met het Roparunteam van de Wever (2 teams) en dat willen we dit jaar eigenlijk weer gaan doen. Op jullie site staan echter twee verschillende data: zondag 28 december en zaterdag 27 december. Kunnen jullie me laten weten wat de echte datum is? Alvast bedankt


Reageren