Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop

zondag 3 november 2013

Op zondag 3 november aanstaande wordt voor de 4e keer op rij de Bruggenloop gehouden. De trimloop wordt gehouden vanuit de eigen accommodatie en is traditioneel 2 weken voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Uitslagen

Uitslagen: 2013-11-03, Dongen, bruggenloop.xls


Wedstrijdverslag

Ondanks de weersvoorspellingen hebben we het droog gehouden tijdens de Bruggenloop. Er stond een stevige wind, maar daar bleef het dan ook bij. Voor de vrijwilligers en toeschouwers had het een paar graden meer mogen zijn, maar voor de lopers waren de omstandigheden toch redelijk tot goed.

Om 09.30uur vertrokken 73 trimmers en lopers, waaronder 57 Atledoërs en enkele deelnemers van Sprint en Spiridon. De jongste deelneemster was Dwareja, die als 9-jarige 3 rondjes heeft gelopen. Ook onze 70+’ers (Piet Huijben, Toon Kimenai en Hennie Smits) waren weer van de partij en gingen alle drie voor de langste afstand.

Het was weer een grote diversiteit en doordat niet iedereen zijn of haar startnummer goed zichtbaar had opgespeld, nagenoeg ondoenlijk om alle rondes juist te registreren. Ook het wegvallen van het geluid hielp niet echt mee om iedereen hier goed op te attenderen. Er werd af en toe na het passeren van de start/ finish een pirouette gemaakt door deelnemers om alsnog het startnummer te laten zien aan de jury.

In de regio vond op hetzelfde tijdstip de Drunense Duinencross plaats, echter waren er enkele wedstrijdlopers die de voorkeur gaven aan de Bruggenloop. Corné Peters van Spriridon kon zijn maten niet overhalen om mee te gaan naar Dongen, zodat hij het alleen moest doen en uiteindelijk zijn 10 km aflegde in een tijd van 38:15. Als 2e op de 10 km finishte René van Strien in 41:43 en als 3e Edwin Kemmeren in 42:43. Bij de dames was Marjo Leijten de 1e die binnenkwam op de 10 km in 46:03, gevolgd door Annie Jansen en Daisy Schalken. Om het verhaal compleet te maken deed Antoon Aarden mee als wandelaar en behaalde met een stevig wandeltempo de 6 km in 48:14.

Namens de TOC willen we alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Bruggenloop.


Reacties

Geplaatst door Webbeheer op donderdag 7 november 2013 om 13:14 uur

Is aangepast, Dora.

Geplaatst door Dora van Schijndel op woensdag 6 november 2013 om 17:12 uur

Brugloop goed gelopen , heb 5 rondjes gedaan is 10 km.

Geplaatst door Edward Kiefer op woensdag 30 oktober 2013 om 21:08 uur

Geachte, Is het nog mogelijk om in te schrijven voor de bruggenloop a.s. Zondag? Met vriendelijke groet, Edward Kiefer


Reageren