Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Avondwedstrijd

donderdag 16 mei 2013

Kom op deze gezellige donderdagavond naar deze jaarlijks terugkerende en druk bezochte avondwedstrijd. Voor iedereen is er wel een onderdeel en anders kom gewoon kijken naar deze gezellige wedstrijd.

Uitslagen

Uitslagen: 2013-05-16, Dongen, avond.xls


Wedstrijdverslag

Helaas door het regenachtige weer een stuk minder deelnemers dan vorig jaar, maar toch een gezellige wedstrijd met prima prestaties.


De incourante afstand, 1 Engelse mijl, gaf de beste prestaties. Zowel bij mannen als bij de vrouwen alle categorieën werd het baanrecord gebroken net als bij vele aparte leeftijdscategorieën. Ron Szigetti van Attila en Jessie Geel van DEM waren hiervoor verantwoordelijk. Ron raffelde de 1609 meter af in een tijd van 4.35.35 min, Jessie kwam tot 5.25.89 min.

Op de 200 meter benaderde Kaylee van de Par van Spiridon het baanrecord bij de vrouwen alle categorieën. Met haar tijd van 26.56 sec kwam ze een tiende van een seconde te kort, maar ze pakte wel het baanrecord bij de leeftijdscategorie dames senioren.

Op de 5000 meter werd er gelopen voor een heuse internationale limiet. A-junior Ralph van Houwelingen van Prins Hendrik ging weg op een tijd van 16.04.00 min. Dit was de limiet voor de Deaflympics, de Olympische spelen voor dove atleten. Met officials van de doven sportbond langs de kant en twee ploegmakkers die het hazenwerk opknapten behaalde Ralph de limiet, hij was goed voor een tijd van 16.01.53 min.

Op het technische onderdelen sprong A-junior Milan Betz eruit. Hij stootte de 6 kilo kogel naar een afstand van 13.32 mtr.


Reacties

Geplaatst door Webbeheer op donderdag 16 mei 2013 om 00:16 uur

Beste Jacinta, elke atleet mag zelf kiezen welk onderdeel hij/zij kiest. Dus een junior kan ook kiezen voor los looponderdeel.

Geplaatst door J.van Bedaf op woensdag 15 mei 2013 om 15:15 uur

Zijn deze wedstrijden ook voor junioren die alleen hardlopen? Dus geen kogelstoten etc Met vriendelijke groet, Jacinta van Bedaf

Geplaatst door Webbeheer op vrijdag 26 april 2013 om 19:07 uur

Beste Linda, De avondwedstrijd staat op voor C-junioren en ouder. D-junioren mogen (reglementair) meedoen als C-junior.

Geplaatst door linda op dinsdag 9 april 2013 om 16:24 uur

Hoi, Ik zag op de site van de atletiekunie dit ook wedstrijd is voor D/C junioren in tegenstelling tot jullie site waar wordt aangegeven: avondwedstrijd voor A/B junioren. Kunnen jullie mij vertellen voor welke categorieŽn deze avondwedstrijd is? Bij voorbaat dank!


Reageren