Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop

zondag 4 november 2012

Op zondag 4 november aanstaande wordt voor de derde keer op rij de Bruggenloop gehouden. De trimloop wordt gehouden vanuit de eigen accommodatie en is traditioneel twee weken voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Uitslagen

Uitslagen: Bruggenloop uitslagen.xls


Wedstrijdverslag

 

Afgelopen zondag organiseerde Atledo weer zijn jaarlijkse bruggenloop.De weergoden waren de organisatoren en deelnemers goed gezind want in de morgen zou het droog blijven. Het zonnetje kwam zelf tevoorschijn. Dit alles zorgde ervoor dat er 73 deelnemers aan de start verschenen, waarvan velen Atledo'ers. 

Voor men echter van start ging werd er nog wel een waarschuwing meegegeven, want een gedeelte van de baan was glad door de lage temperaturen van s'nachts. De organisatie zag zich genoodzaakt om  een kleine aanpassing te maken maar dit had voor de lopers weinig invloed.

Het parcours ging over de baan en de fietsbrug ,en werd door de meeste lopers als pittig ervaren. Men kon na iedere ronde uitstappen zodat het voor iedereen aantrekkelijk was om mee te doen. Men noemt het niets voor niets een trimloop. Als je 5 ronde,s mee deed had je er 10 km opzitten en heel wat deelnemers hebben deze afstand overbrugt.

Deze loop kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers ,dus wij bedanken hen allen .Voor Willem Huberts  was het na 25 jaar de laatste keer dat hij er bij was,dus een dankwoord en kadootje  was hier op zijn plaats.

Uitslagen :Bij de mannen kwamen Jan Broeders en Corné Peters tegelijk over de finish in 37.14. Zij zijn lid van Spiridon. Nummer 3 was John Marijnissen van Sprint in 39.18. Beste Atledo'er op de vierde plaats was René van Strien in 39.34. Marijn de Jong en Eric Dorsselaer (Atledo) completeerde de eerste 6 mannen.

Bij de vrouwen ging Marjo Leyten als eerste over de finish in een mooie tijd van 47.32. Tweede werd Josien Greenwood in 52.53 en derde was Liesbeth Martens in 54.32. Alle drie de vrouwen zijn lid van Atledo. Bij het wandelen heeft Antoon Aarden 8 km afgelegd in 1.03.43. 

Na het lopen was er voor iedereen koffie en thee en waren er uitsluitend positieve geluiden te horen.


Reacties

Geplaatst door Sabine Broekhoven op zaterdag 3 november 2012 om 16:23 uur

Beste Johan, Ik ben ziek ik kan morgen niet meedoen aan de bruggenloop waar ik me voor heb opgegeven. Jammer jammer. Groeten Sabine Broekhoven


Reageren