Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Midzomernachtestafettemarathon

zaterdag 23 juni 2012

Na vier jaren van de Oliebollenestafettemarathon wordt het tijd voor iets anders, iets nieuws, maar wel op basis van het winters evenement en dan nu in zomerse omstandigheden. Op zaterdag 23 juni 2012 start om 17.30 uur de Midzomernachtestafettemarathon. Wij roepen iedereen, zowel deelnemers van de vorige estafettemarathons, toeschouwers en aspirant deelnemers op om samen een team te formeren en op zaterdag 23 juni op het Atledoterrein aan de start te verschijnen.

Uitslagen

Uitslagen: 2012-06-23, midzomernacht estafettemarathon.xlsx


Wedstrijdverslag

Eerste Midzomernachtestafettemarathon zeer geslaagd

De organisatie van de Midzomernachtestafettemarathon ziet terug op een geslaagd evenement. Alhoewel het weer op zaterdag 23 juni niet “mid-zomers” was, was het wel uitstekend loopweer. Voor de leek die niet zou weten dat er serieus gestreden werd, zou eerder denken dat Atledo het zomercarnaval had georganiseerd. Alle deelnemende teams aan deze estafettemarathon hadden de moeite genomen om zich als team zo aan te kleden dat dit het best paste bij de naam waaronder men had ingeschreven. Wat te denken van het team “I’m Too Sexy 4 This Dress” die zich in een soort Bavaria-look aan de start lieten registreren. En dan de Flinstones die zich met hun kleding sommige aanwezigen terugbrachten naar hun jeugdsentiment. Het weer was dus prima om te lopen, de deelnemers streden enthousiast om de prijzen, maar veel meer nog om samen de prestatie te leveren om met hun team de halve of hele marathon te volbrengen. Het enige punt van kritiek was het aantal deelnemende teams, dat voor zo’n evenement en met zoveel leden binnen een vereniging als Atledo beduidend hoger mag of moet zijn. Een bijzondere dank gaat uit naar Spiridon die met vier teams aan de start stonden, waaronder het team dat de hele marathon als snelste wist af te leggen.


Reacties

Geplaatst door Webbeheer op zaterdag 9 juni 2012 om 13:43 uur

Beste Dre, klik op het dik gedrukte en onderstreepte woord INSCHRIJVEN of ga direct naar het inschrijvingsformulier via http://www.atledo.nl/inschrijven/estafettemarathon

Geplaatst door Dré Kamp op woensdag 6 juni 2012 om 17:44 uur

Ons team wil graag meedoen onder de naam:WADRU


Reageren