Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop

zondag 6 november 2011

Atledo organiseert op zondagmorgen 6 november om 9.30 een bruggenloop over 10 kilometer

Uitslagen

Uitslagen: 2011-11-06, Dongen, bruggenloop.xls


Wedstrijdverslag

Onder ideale loopomstandigheden vond de Bruggenloop 2011 plaats bij Atledo. Mede door de aanleg van het fietspad langs het kanaal  is het voor lopers, vrijwilligers en toeschouwers een toegankelijk en overzichtelijk parcours geworden. Per ronde werd een afstand afgelegd van 2 km en men kon maximaal 5 rondes lopen.

Voor de één was het een voorbereiding voor de Zevenheuvelenloop en voor de andere een test om te kijken hoe het met de conditie is gesteld.

Om 09.30 uur vertrokken 85 trimmers met ieder zijn eigen doelstelling. Ondanks de insteek dat het een trimloop betreft, ontkom je niet volledig aan het wedstrijd element. Bij het finishen werd er menigmaal een eindsprint ingezet van lopers om nog net even voor een ander te finishen.

De snelste tijd op de 10km werd gelopen door René van Strien met een tijd van 37:57. Snelste dame was Annie Jansen met een tijd van 47:14.

Mede gezien de toename van deelnemers en de positieve reacties zal dit ongetwijfeld een vervolg krijgen in 2012.

Namens de TC willen we alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Bruggenloop.

Artikel BN/De Stem maandag 7 november


Reacties

Geplaatst door Henny Reinieren op maandag 31 oktober 2011 om 13:28 uur

Hoi, Met veel enthousiasme schreef ik me in om de bruggenloop mee te gaan lopen, todat ik afgelopen week last kreeg van mijn knie. Het lijkt me daarom niet zo verstandig om te lopen en wil me daarom hierbij afmelden. Ik hoop dat dit voldoende is. Hartelijke groeten, Henny Reinieren.


Reageren