Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

BeNeGo-cup

zaterdag 17 september 2011

België Nederland Grensontmoeting. Een wedstrijd tussen 3 Belgische en 3 Nederlandse clubs.

Uitslagen

Uitslagen: 2011-09-17, Dongen, benego.xls


Wedstrijdverslag

De Benego kreeg wat het verdiende. Goed weer, geen regen en een perfecte temperatuur om heerlijk te sporten.

Dat gebeurde dan ook op onze eigen accommodatie, omdat we de gastheer waren van de BeNeGo, een internationale wedstrijd tussen drie Belgische: Sgola, Esak en Kapellen en drie Nederlandse clubs:  Sprint, Atledo en debutant Gloria. In totaal hebben ongeveer 290 atleten acte de présence gegeven. Een flink aantal, wat de nodige bedrijvigheid opleverde.

Het was een gezellige sportieve wedstrijd met de nodige spanning. Hoewel de atleten van Sprint in grote getalen zijn gekomen, was de winst voor hen niet zomaar een feit. Ook onze eigen junioren en de senioren en masters gaven partij, net als Kapellen, de houder van de wisselbeker. De senioren en masters van Atledo wisten zelfs de eerste plaats in hun categorie te behalen. De wisselbeker is uiteindelijk toch naar Breda vertrokken.


Reacties

Geplaatst door Marleen Trommelen op donderdag 22 september 2011 om 19:18 uur

Er staat een fout in de uitslagen. Desirée Trommelen heeft de 1000 meter niet meegelopen vanwege een blessure. Onbekende tweelingzus? Verder hebben we genoten van het mooie weer, het prettige gezelschap en het lekker sportief bezig zijn. En een hartelijk dankjewel voor de EHBO-mensen die Desirée zo goed hebben opgevangen. Gelukkig bleek de blessure in het ziekenhuis mee te vallen! Op naar de Clubkampioenschappen :-)

Geplaatst door Gloria Atletiek op zaterdag 17 september 2011 om 19:58 uur

Bedankt voor de goede organisatie. We zijn met "blozende" wangetjes thuis gekomen. Ondanks dat we de "kleinste" waren, waren wij de enige echt BENEgo! Met sportieve groet uit Baarle Nassau-Hertog!


Reageren