Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Bruggenloop

zondag 14 november 2010

Atledo organiseert op zondagmorgen 14 november om 9.30u (de hopelijk jaarlijks terugkerende) Bruggenloop.

Uitslagen

Uitslagen: 2010-11-14, Dongen, brug.xls


Wedstrijdverslag

Degenen die hun droge, warme bed verkozen hadden boven deze loop, zijn bedrogen uitgekomen.

Onder ideale loopomstandigheden , voor degenen die er niet waren en het niet willen geloven: windstil, lichte motregen tot droog, 12 graden vertrokken een kleine zestig lopers om 09.30 uur aan hun 2, 3, 4,of 5 ronden.

De start was op de baan, een ronde op de baan, door de hoofdpoort het terrein af en meteen rechtsaf richting het kanaal. Op dit stuk pad lagen wat plassen, als gevolg van de overmatige neerslag die de afgelopen tijd gevallen was, maar de meeste lopers gingen volle vaart dwars door deze natuurlijke hindernis richting kanaal.

Boven bij het kanaal links af richting fietsbrug, waarbij de gemeente zo vriendelijk was geweest om de kanaaldijk te effenen, waardoor dat stuk route zeer goed te lopen viel. Fietsbrug over en na 30 meter was het keerpunt bereikt en via dezelfde route terug richting baan.

Omdat men elkaar voortdurend zag/tegenkwam kon eenieder een goede voorstelling maken van de plaats en snelheid waarmee men liep. Iedere ronde was er ook de mogelijkheid om te finishen, maar veruit de meeste lopers gingen voor 5 volle ronden, de 10 km dus.

Na afloop kreeg iedere deelnemer een koffie- theebon en werd er in de kantine volop nagepraat over dit verassend leuke parkoers. Zeker voor herhaling vatbaar was de algemene tendens.

Rest nog de vrijwilligers (verkeersregelaars, jury, ehbo, barmedewerkers) te bedanken voor hun inzet, want zonder vrijwilligers valt er niets te organiseren.

WOC trimloop.


Reageren