Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen

Sponsoring

Interesse om ATLEDO te sponsoren?

Neem contact op met:
Ben Barendse
PR@atledo.nl

SPONSOR FOLDER

Sponsors & Atledo
Atledo wil haar sponsors zeer nauw betrekken bij de vereniging. Daarom zullen wij u niet alleen op de hoogte (blijven) houden van alle activiteiten, maar willen wij graag met u praten over mogelijkheden, die ons beider belang dienen. Zo heeft Atledo een aantal grootse plannen, die ook voor de sponsors belangrijk zijn. De kunststof atletiekbaan biedt vele perspectieven. Een verbetering van de baan betekent een betere accommodatie voor de leden, betere en grotere evenementen, wedstrijden, kampioenschappen e.d.

Podium voor Sponsors
Atledo biedt u als sponsor een podium. Daarom zoekt Atledo contact met u. We willen met u onderzoeken hoe sponsoring van onze atletiekvereniging interessant voor u is. Daarom bieden we, naast vaste sponsorpakketten, vooral ook maatwerk sponsoring mogelijkheden aan. Zo stelt u samen met ons een pakker samen waarin u het maximaal mogelijke aan publiciteit haalt. Kortom, we streven naar een win-win situatie.

Zo kunt u zich bijvoorbeeld verbinden aan één van de 5 pijlers waarop de vereniging is gebouwd (Jeugd, Volwassenen, Speciale talenten, Evenementen, Facilitair), of voor langere tijd een specifiek evenement sponsoren.

Sponsorkrant Atledo
Atledo geeft op regelmatige basis een sponsorkrant uit waarin verslagen van Atledo activiteiten in staan in combinatie met een sponsorpagina waar één van de sponsoren van Atledo de mogelijkheid krijgt zich te presenteren.
De laatste edities van de sponsorkrant vind u hieronder:

Maart 2010 Februari 2009 April 2008
November 2007 Maart 2007 November 2006
Mei 2006 December 2005 April 2005


Heeft u interesse om Atledo te sponsoren en wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Ben Barende (PR@atledo.l)